Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Yoo hakkı neyse onu diyorum daima. Simge’ye Icardi nedeni ile gıcık kapıyorum bende :A

Bizde ilk gün maaş her zaman yok olur 1 günlük. Diğer günler %80 verilir.
Yani evde kalınca 1 günlük maaştan olacağım diğer günler kesinti olacak :A
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin :A
Mine’ye diziden dolayı sempatim var her ne kadar kötü karakter olup çoğu zaman donuk olsada :A
Yok Simge senden önce forumdakilerin abartısından dolayı o mevzu olunuyor. Top10 listesinde listeme çok sık aldım kendisini :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Mine’ye diziden dolayı sempatim var her ne kadar kötü karakter olup çoğu zaman donuk olsada :A
Yok Simge senden önce forumdakilerin abartısından dolayı o mevzu olunuyor. Top10 listesinde listeme çok sık aldım kendisini :A
Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu :A
Abartı mı neresi abartı be

simge-sagin-dan-280-bin-tl-masraf-4942.jpg

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..

• Güldürdün
Yoo hakkı neyse onu diyorum daima. Simge’ye Icardi nedeni ile gıcık kapıyorum bende :A

Bizde ilk gün maaş her zaman yok olur 1 günlük. Diğer günler %80 verilir.
Yani evde kalınca 1 günlük maaştan olacağım diğer günler kesinti olacak :A
Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii :A

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde :A Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır :A

• Güldürdün
Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu :A
Abartı mı neresi abartı be

simge-sagin-dan-280-bin-tl-masraf-4942.jpg

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu :A
------

Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii :A

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde :A Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır :A
Bizimde maaş sabit ama işte değişiklik oluyor :A
Sistemlerimiz çok farklı normaldir :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu :A
------

İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya

• Güldürdün
------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan :A Bizde tam sabitlik söz konusu :A

Sistemlerimiz farklı elbet :A Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır :A

• İlginç
İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya
Final bunlardı :A

------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan :A Bizde tam sabitlik söz konusu :A

Sistemlerimiz farklı elbet :A Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır :A
Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
Puahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahaha
Nezle sesli Mabel'i birinci yaptırmışsın bravo sana
3e katlamış senin şarkıyı :A ayrıca o dönem Mabel’in beğendiğim tek şarkısıydı. Ben isme değil şarkıyı oyluyorum. Simge fazla abartılıyordu. Şarkıya değil güzelliğine yorum yapılıp oy veriliyordu.
Ben o dönem Ankaradaydım. Tatilde foruma girme huyum yoktu. Bi bakınayım dedim şansıma son saatlerdi ve eşitlikti. Noktayı koydum :Z

• Olmamış
Reactions: xdragxx
Final bunlardı :A

------

Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır :A
Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış :A

İşte o da katı İsveç farkı :A Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama :A

• Güldürdün
Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış :A

İşte o da katı İsveç farkı :A Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama :A
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık :A ilerde netleşinde çıtlatırım sana:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık :A ilerde netleşinde çıtlatırım sana:A
Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah :A Aynen çıtlatırsın netleşince :A

• Güldürdün
Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah :A Aynen çıtlatırsın netleşince :A
kelimelerden bir şey anlamadım. Maddi ve manevi demek herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Uyku konusunda problem olmuyor. Tam tersi çok kötü gün geçirince bazen unutmak için erken uyurum.

Rapor yok. Pazar gecesi mesaj atarım iyi değilim gelmeyeceğim derim. Hangi gün gideceksem 1 gün öncesi haber edeceğim:A

Bizde 1 hafta gitmeme hakkın var. Uzarsa doktor raporu istenir.

Yakışıklı olan xdragxx mi? :A

Bize o anı ilan edersen olacaklara katlanmalısın :A
Evet. :bhr:

• Güldürdün
Beğenme mesajın gelmiş alintilama gelmemiş konuya girmesem gormezdim mesajını :)

Baharatlı birşey değil ya normal bitki baharatlı çay mi olur :D

Antidepresan uyumak için kendini kandırmak işte bazen gerekir anlarsın :)
Galiba markasının adı baharatmış. Bahsettiğim bu:
IMG_4271.jpeg

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Aklıma bir anı geldi ya la.
Sene Mayıs 2016 o dönem de bir etkinliğe Ece Seçkin gelecekti sonra geldi mi gelmedi mi bilmiyorum dönemin kız arkadaşı bu senin bildiğin değil başka ama gidelim mi demişti konu açıldı 150 liraydı bilet :A
Benim cevap da Ece Seçkin o kadar etmez Simge olsa 300 de verirdim sorun da yok demiştim...

Tabii ki bu sonra kıskanma krizine girmişti ya ondan değil be sesi güzel diye desem de inandıramadım tabii 3 gün tavır almıştı ne zaman bir şey desem Simge'ye söyle o yapsın diyordu...

Benim Simge aşkı çok eskilere dayanır yani tee bu dönemki şarkılardan :A
Kaç senesine ait bu? Tanıdık müziği. Simge çok dinlediğim bir isim değildi. Kendisinin Mış mış mı ne o dönem forumda tanımıştım.

Şarkı iyiymiş bu arada.

Simge’nin iki beğendiğim şarkısı bu ve daha ilk sıralarda benim için. Son dönemde Yakışıklıda en iyiler arasına girdi.