Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Duymuştum şarkıyı fragmanlarda. Yorumlayan kim? Baya güzel şarkı kesinlikle. Senden parlak yerine şarkı hediye almak daha iyi :A
------

Sen nasıl oldun peki?
Daha iyiye gidiyorum. Haftasonu dinleniriz, Pazartesi eser kalmaz inşallah ikimizin de hastalığından.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Daha iyiye gidiyorum. Haftasonu dinleniriz, Pazartesi eser kalmaz inşallah ikimizin de hastalığından.
İnşallah. Evde kalacağım bir süre. Hastalığı tam öldürmem gerekiyor :A
Aslında 2 ayrı sağlık problemi var. Gribi atlatayım diğeri günlük rutinimi şimdilik engellemiyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
İnşallah. Evde kalacağım bir süre. Hastalığı tam öldürmem gerekiyor :A
Aslında 2 ayrı sağlık problemi var. Gribi atlatayım diğeri günlük rutinimi şimdilik engellemiyor.
Yani haftaya izinli olacaksın? :A

Gribi atlat da, inşallah diğerini de atlatırsın en kısa zamanda.

• Güldürdün
Duymuştum şarkıyı fragmanlarda. Yorumlayan kim? Baya güzel şarkı kesinlikle. Senden parlak yerine şarkı hediye almak daha iyi :A
------

Sen nasıl oldun peki?
Simge Sağın söylüyor. Sözler Güliz Ayla'ya ait.

Parlaklardan daha etkili bir hediye olsun dedim. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Bu sene getirdim onları kendimle ama içemiyorum. Kantaron çok ağır. Baharat falan yazıyor üstünde.

Antidepresan hayatımda hiç içmedim. Genel olarak çok nadiren ilaç alıyorum. Bu ara ağrı kesicilere abandım o ayrı.
Beğenme mesajın gelmiş alintilama gelmemiş konuya girmesem gormezdim mesajını :)

Baharatlı birşey değil ya normal bitki baharatlı çay mi olur :D

Antidepresan uyumak için kendini kandırmak işte bazen gerekir anlarsın :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Beğenme mesajın gelmiş alintilama gelmemiş konuya girmesem gormezdim mesajını :)

Baharatlı birşey değil ya normal bitki baharatlı çay mi olur :D

Antidepresan uyumak için kendini kandırmak işte bazen gerekir anlarsın :)
Uyku konusunda problem olmuyor. Tam tersi çok kötü gün geçirince bazen unutmak için erken uyurum.
Rapor alacaksın o zaman? :A Hastalık izni diyoruz biz ona. Bizde sistem böyle, sizinkini bilemem :A
Rapor yok. Pazar gecesi mesaj atarım iyi değilim gelmeyeceğim derim. Hangi gün gideceksem 1 gün öncesi haber edeceğim:A
Rapor ortalama kaç günlük veriliyor ? Max 3 mü? :A
Bizde 1 hafta gitmeme hakkın var. Uzarsa doktor raporu istenir.
Simge'ye aşık olan da ne bileyim. Bu yakışıklı oğlanlar da hep zevksiz oluyor. 😱
Yakışıklı olan xdragxx mi? :A

Hatırlatıp durmasana mosi
Bize o anı ilan edersen olacaklara katlanmalısın :A

Uyku konusunda problem olmuyor. Tam tersi çok kötü gün geçirince bazen unutmak için erken uyurum.

Rapor yok. Pazar gecesi mesaj atarım iyi değilim gelmeyeceğim derim. Hangi gün gideceksem 1 gün öncesi haber edeceğim:A

Aklıma bir anı geldi ya la.
Sene Mayıs 2016 o dönem de bir etkinliğe Ece Seçkin gelecekti sonra geldi mi gelmedi mi bilmiyorum dönemin kız arkadaşı bu senin bildiğin değil başka ama gidelim mi demişti konu açıldı 150 liraydı bilet :A
Benim cevap da Ece Seçkin o kadar etmez Simge olsa 300 de verirdim sorun da yok demiştim...

Tabii ki bu sonra kıskanma krizine girmişti ya ondan değil be sesi güzel diye desem de inandıramadım tabii 3 gün tavır almıştı ne zaman bir şey desem Simge'ye söyle o yapsın diyordu...

Benim Simge aşkı çok eskilere dayanır yani tee bu dönemki şarkılardan :A

• Güldürdün
Aklıma bir anı geldi ya la.
Sene Mayıs 2016 o dönem de bir etkinliğe Ece Seçkin gelecekti sonra geldi mi gelmedi mi bilmiyorum dönemin kız arkadaşı bu senin bildiğin değil başka ama gidelim mi demişti konu açıldı 150 liraydı bilet :A
Benim cevap da Ece Seçkin o kadar etmez Simge olsa 300 de verirdim sorun da yok demiştim...

Tabii ki bu sonra kıskanma krizine girmişti ya ondan değil be sesi güzel diye desem de inandıramadım tabii 3 gün tavır almıştı ne zaman bir şey desem Simge'ye söyle o yapsın diyordu...

Benim Simge aşkı çok eskilere dayanır yani tee bu dönemki şarkılardan :A
Askerlik maceraları bitmeyen insanlar gibi şeninde sevgili hikayelerin bitmiyor :A

Simge aşkın o kadar eskiye dayanıyor madem, nasıl böyle saçma bir sebepten dolayı bir kalemde silip attın :A
Şarkıyı sonra dinlerim yalnız kapakta ateş ediyor Simge :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Askerlik maceraları bitmeyen insanlar gibi şeninde sevgili hikayelerin bitmiyor :A

Simge aşkın o kadar eskiye dayanıyor madem, nasıl böyle saçma bir sebepten dolayı bir kalemde silip attın :A
Şarkıyı sonra dinlerim yalnız kapakta ateş ediyor Simge :A
Ulan mosi ben bırakınca kadını övmeye başladın :A
Yahu kabul edilebilir değildi ama adam Süheyl Uygur'a benziyor zoruma gitti...

• Güldürdün

1 günde bizde de idare ediliyor ama 2 günün üzerindeyse resmi izin alman gerekiyor :A

• Güldürdün
Ulan mosi ben bırakınca kadını övmeye başladın :A
Yahu kabul edilebilir değildi ama adam Süheyl Uygur'a benziyor zoruma gitti...
Yoo hakkı neyse onu diyorum daima. Simge’ye Icardi nedeni ile gıcık kapıyorum bende :A
1 günde bizde de idare ediliyor ama 2 günün üzerindeyse resmi izin alman gerekiyor :A
Bizde ilk gün maaş her zaman yok olur 1 günlük. Diğer günler %80 verilir.
Yani evde kalınca 1 günlük maaştan olacağım diğer günler kesinti olacak :A