Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Bir sürü şey. Birilerinin başını yakacak cinsten şeyler :A benim bunu @bazinga ile özel olarak konuşmam gerekiyor :A
Sana zahmet profilini herkese kapa. Sadece biz yöneticileri görmüş olalım. Yada @Yakamoz-Asi gibi temizlik işine gir. O her daim profil mesajlarını siler :A

Durum fena beso bence de kapat 2 3 sayfa geri gittim forum kapatılır valla :A @BesaleT

• Aynen
Reactions: Dosi
Durum fena beso bence de kapat 2 3 sayfa geri gittim forum kapatılır valla :A @BesaleT
Gizli gizli yazmadık ya yazılırken herkes vardı burada. :F
------

Bak adminimiz "çağdaş olduk" diyordu. @Dosi şikayet ediyor bi de. :F bu mu çağdaşlık 2019 mesajlarını gözümüze sokarak. :F

“Resim kaldırıldı”

Gizli gizli yazmadık ya yazılırken herkes vardı burada. :F
------

Bak adminimiz "çağdaş olduk" diyordu. @Dosi şikayet ediyor bi de. :F bu mu çağdaşlık 2019 mesajlarını gözümüze sokarak. :F

“Resim kaldırıldı”
Bence sohbeti değişelim. Fotoyu kaldırdım sorun olabilir diye :A
Ben anlamam çok bu işlerden. Rotayı değişelim :A

Kantaron ve Melisa otu çay demleyip iç tabi bu klasik yöntem. En iyisi kulaklık takip müzikle yürümek. En etkilisi ise antidepresan çoğu aynı şey zaten :D
Bu sene getirdim onları kendimle ama içemiyorum. Kantaron çok ağır. Baharat falan yazıyor üstünde.

Antidepresan hayatımda hiç içmedim. Genel olarak çok nadiren ilaç alıyorum. Bu ara ağrı kesicilere abandım o ayrı.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
@xemrexxx bunlardan hangisini kendine benzetiyorsun?

Senin için çektim :A 13. Yılın kutlu olsun forumda :A
IMG_4265.jpeg
IMG_4266.jpeg
@Bully @Yakamoz-Asi @serhatt

@xemrexxx bunlardan hangisini kendine benzetiyorsun?

Senin için çektim :A 13. Yılın kutlu olsun forumda :A
@Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
2.nin daha bir ağırlığı var gibi :A:A

neyse ben öyle uyduruk bir günde üye olmadım ki yani 18 mart çanakkale zaferi ile aynı gün yıldönümüm forumda :X o yüzden kutlamadım hep milli hassasiyetlerimden :A:A

• Güldürdün
Yılan sevmem ama ilki çok süslü ve güzel. Üzerinde parlak su damlaları var. Önce süs sandık hiç kıpırdama olmadı diye ama okula dönecekken yine baktık yön değiştirmiş :A

2.nin daha bir ağırlığı var gibi :A:A

neyse ben öyle uyduruk bir günde üye olmadım ki yani 18 mart çanakkale zaferi ile aynı gün yıldönümüm forumda :X o yüzden kutlamadım hep milli hassasiyetlerimden :A:A
İkincisi görünce aklıma geldin zaten :A
Yukarıdaki benziyor daha çok. .ss
Mavisi o olamaz. O zarif bir yılan :A
------

@xemrexxx için daha iyi bir hediye düşünülemezdi :A Bir de alternatif seçeneği sunmuşsun, bu kadar düşünceli olmak da fazla :A
Fazla düşünceliyim evet maalesef :A

Düzelemedin demek. Sihirli çorba bile fayda etmediyse durum bir parça ağır demek ki.
Anlık müdahale şansım olmuyor. Oruçlu olunca güçsüz kalıyor insan.
Bugün yukardaki fotolardanda anlaşıldığı gibi gezi vardı. Haftalar önce planlandığı için evde kalamadım. Kendimi zorladım.
İftardan sonra enerjim gelir diye umuyorum. Çok gezdik bugün. Ondan biraz fazla yorgunluk hakim.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Anlık müdahale şansım olmuyor. Oruçlu olunca güçsüz kalıyor insan.
Bugün yukardaki fotolardanda anlaşıldığı gibi gezi vardı. Haftalar önce planlandığı için evde kalamadım. Kendimi zorladım.
İftardan sonra enerjim gelir diye umuyorum. Çok gezdik bugün. Ondan biraz fazla yorgunluk hakim.
Anlık müdahale edememen, evde olamaman ve oruçlu olman gibi faktörler hızlı iyileşememene sebep olmuş maalesef.

Gezi yormuştur evet, dinlen güzelce. İftardan sonra da enerjin yerine gelecektir inşallah.

• Beğendim
Bu arada tebrik ediyorum benim yokluğumda 10. yılınla birlikte yeni kulübede girmişsin. :Z @Dosi

Bu günlerde severek dinlediğim bir parça, biraz hüzünlü ama...

• Harika
Bu arada tebrik ediyorum benim yokluğumda 10. yılınla birlikte yeni kulübede girmişsin. :Z @Dosi

Bu günlerde severek dinlediğim bir parça, biraz hüzünlü ama...

Duymuştum şarkıyı fragmanlarda. Yorumlayan kim? Baya güzel şarkı kesinlikle. Senden parlak yerine şarkı hediye almak daha iyi :A
------

Anlık müdahale edememen, evde olamaman ve oruçlu olman gibi faktörler hızlı iyileşememene sebep olmuş maalesef.

Gezi yormuştur evet, dinlen güzelce. İftardan sonra da enerjin yerine gelecektir inşallah.
Sen nasıl oldun peki?

• Beğendim
  • Harika
Reactions: serhatt and Bully