Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

Bir film açtım. Bu akşam dizi modum yoktu. Başka Bir Gün’ü başka bir gün izlerim artık :A
Ben de yarın izleyeceğim Başka Bir Gün’ü. Senin sistemi benimsemeye başladım bu aralar, forumda takılırken diziden bir şey anlamıyorsun :A

Tabii Survivor ve maç olmasa Başka Bir Gün’ü açardım mecburen bugün. Yarın anlayarak izlemek daha iyi olacak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben de yarın izleyeceğim Başka Bir Gün’ü. Senin sistemi benimsemeye başladım bu aralar, forumda takılırken diziden bir şey anlamıyorsun :A

Tabii Survivor ve maç olmasa Başka Bir Gün’ü açardım mecburen bugün. Yarın anlayarak izlemek daha iyi olacak :A
Bir yandan telefon trafiğim oldu, ondan dolayı aksayınca komple kapadım :A
Orucunda etkisi ile bu ara kafa hep yorgun.
Havalar ısınınca güneş enerji verir, şartlar değişir bende :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Teşekkür ederim.
En kısa zamanda izleyeceğim sahneyi. Bu diziyi izlememiştim daha önce (silmene müsade edemezdim)
Ben yoktum bu ara o yüzden şu an geri dönüş yapıyorum.
------
rica ederim nice senelere bende mesajı baya sizden cevap gelmeyince sildim kusura bakmayın. tekrardan.diziyi size tavsiye ederim zaten 9 bölüm sürdü.hediye olarak verdiğim sahnede başak ve sibel ikisinide çok seviyorum.siz nasıl buldunuz sahneyi?

• Beğendim
Reactions: Dosi
rica ederim nice senelere bende mesajı baya sizden cevap gelmeyince sildim kusura bakmayın. tekrardan.diziyi size tavsiye ederim zaten 9 bölüm sürdü.hediye olarak verdiğim sahnede başak ve sibel ikisinide çok seviyorum.siz nasıl buldunuz sahneyi?
Ben bildirimleri es geçmem. 2 gün girmediğim için öyle oldu :A
Sahneyi izledim. Kızın ilgi duyduğu adam arkadaşına ilgili.
Bölüm sayısı azmış. Çerezlik dizi izlemeyi severim. Elimdeki filmleri tüketeyim izlerim bir ara.

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Tebrikler. :Z @Dosi

Son yılların, Tattoo’dan sonraki en sevdiğim İsveç Eurovision şarkısını hediye ediyorum. :A

Aynen, spontane takılmak iyidir. İnşallah dediğini gerçekleştirirsin diyelim :A

Oo maşallah yarın halledeceğin şeyi bugün halletmişsin, iyi :A Sende evet değişkenlik durumu var :A Bakalım beğenecekler mi planlamayı (Herhalde beğenecekler :A )

Gökhan Tepe’yi ilk hafta eletmişti @dreamy o aklıma geldi :A Bu tarz hit şarkılarını dinleyemedik
Yarışma sayesinde keşfettiğim, sonrasında çok sevdiğim bu şarkıyla elenmiştim. Hâlâ aklıma gelince ara ara dinlerim bunu ve Canözüm’ü. :A

Sonrasında tekrar yarışmıştım, onda da 7-8 hafta dayanıp Üç Kelime ile elenmiştim… :A (Benim Gökhan Tepe sevgisi. :A)

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
@bazinga konuma uğramamış olmanı kınıyorum. Yılda bir kere açılıyor hep ve bu 10. yıl. Uğranmayı hak eden bir yıl dönümü :A

@dreamy senide aradı gözlerim :A
------

Forumu bırakma ihtimalim %0.000001
Benden kurtuluş yok :A
10. yılın kutlu olsun, inşallah 100. yılını da burada hep birlikte kutlarız. :Z:A

• Güldürdün

Madem @Dosi nin sistemlerine göre hareket edeceksin , maçlarıda öyle yap izleme sesini duy yeter. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
10. yılın kutlu olsun, inşallah 100. yılını da burada hep birlikte kutlarız. :Z:A
10 gitti kaldı 90 yıl. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bi bakarız o gün gelmiş :A

Son yılların, Tattoo’dan sonraki en sevdiğim İsveç Eurovision şarkısını hediye ediyorum. :A

Yarışma sayesinde keşfettiğim, sonrasında çok sevdiğim bu şarkıyla elenmiştim. Hâlâ aklıma gelince ara ara dinlerim bunu ve Canözüm’ü. :A

Sonrasında tekrar yarışmıştım, onda da 7-8 hafta dayanıp Üç Kelime ile elenmiştim… :A (Benim Gökhan Tepe sevgisi. :A)
Bu seneyi nedense takip etmemiştim :A o ara kesin çalışmıyordum. Okulda daha çok hakim oluyoruz :A fena değilmiş. Acaba o sene kimleri elemişti. Bir ara bakayım :A

Gökhan Tepe ne kadar zayıfmış burda :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and bazinga
Bu düşündüğüm hissettirmeden.
Yarına ilk adımı atacağım :A

Dün erken uyuduğum için yine uyku bastı beni ama kendimi oyalayacağım. Daha günün çayını içmedim :A
Ramazan enerji alıyormuş baya. Açlıkla çok sınanmıyorum ama gürültüye tahammülüm yok bu ara :A

Bir yandan telefon trafiğim oldu, ondan dolayı aksayınca komple kapadım :A
Orucunda etkisi ile bu ara kafa hep yorgun.
Havalar ısınınca güneş enerji verir, şartlar değişir bende :A
Attın mı ilk adımı? :A Nasıl bir gün geçirdin? :A Enerjin yüksektir umarım.
------

İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın :A

Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Attın mı ilk adımı? :A Nasıl bir gün geçirdin? :A Enerjin yüksektir umarım.
------

İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın :A

Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var :A
Attım ama onlara kazık olmadı. İşim fazla rast geldi :A Günüm iyi geçti.

Enerjim şimdilik iyi. Yeni iftar yaptım. Sonra etkisini gösterir :A

• Harika
Reactions: Bully
Ne desem yalan olur. Zaman ve durumlara göre değişkenlik gösteriyor.
Büyük ihtimalle öyle olur :A

Aynen, benim eski zamanlarıma hakim değilsin. O zamanları düşününce daha da bir nerden nereye diyorum.
10 sene çok uzun bir süre. Çok şeyler yaşandı bu süreçte.

------

Teşekkür ederim. Sende hep ol :bhr:
Ne kadar eskiye hakim değilim. 🙄 Daha eskisi çocukluğun zaten. :J:Z:F

• Güldürdün
Ben bildirimleri es geçmem. 2 gün girmediğim için öyle oldu :A
Sahneyi izledim. Kızın ilgi duyduğu adam arkadaşına ilgili.
Bölüm sayısı azmış. Çerezlik dizi izlemeyi severim. Elimdeki filmleri tüketeyim izlerim bir ara.

o zaman siz izleyince bir ara konuşuruz.izleyenler olur diye spoil içine aldım.

adam aslında başağa aşık ama hediye olarak verdiğim videoda 9 blümden olduğu için yani final bölümü olduğu için başak aradan çekiliyor sibelle yola devam edliyor yani başak büyük dostluk öğrneği örneği sergiliyor.

• Beğendim
10 gitti kaldı 90 yıl. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bi bakarız o gün gelmiş :A

Bu seneyi nedense takip etmemiştim :A o ara kesin çalışmıyordum. Okulda daha çok hakim oluyoruz :A fena değilmiş. Acaba o sene kimleri elemişti. Bir ara bakayım :A

Gökhan Tepe ne kadar zayıfmış burda :A
4 ya da 5. olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ukrayna’nın politik oylarla şampiyon olduğu karanlık bir yıldı, izlememen daha hayırlı olabilir :A
Önceki başarızlıklarım olmasaydı şampiyon olamazdım, ders oldu :A

o zaman siz izleyince bir ara konuşuruz.izleyenler olur diye spoil içine aldım.

adam aslında başağa aşık ama hediye olarak verdiğim videoda 9 blümden olduğu için yani final bölümü olduğu için başak aradan çekiliyor sibelle yola devam edliyor yani başak büyük dostluk öğrneği örneği sergiliyor.
İzleyince seni etiket ederim. Şu mesaj silme işini bırak :A
4 ya da 5. olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ukrayna’nın politik oylarla şampiyon olduğu karanlık bir yıldı, izlememen daha hayırlı olabilir :A

Önceki başarızlıklarım olmasaydı şampiyon olamazdım, ders oldu :A
O zaman normal hakim olmamam :A
Eskiden çok sıkı takipçisiydim. Son seneler yine bakınmaya başladım.

• Güldürdün
Reactions: dreamy