Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

Bir film açtım. Bu akşam dizi modum yoktu. Başka Bir Gün’ü başka bir gün izlerim artık :A
Ben de yarın izleyeceğim Başka Bir Gün’ü. Senin sistemi benimsemeye başladım bu aralar, forumda takılırken diziden bir şey anlamıyorsun :A

Tabii Survivor ve maç olmasa Başka Bir Gün’ü açardım mecburen bugün. Yarın anlayarak izlemek daha iyi olacak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben de yarın izleyeceğim Başka Bir Gün’ü. Senin sistemi benimsemeye başladım bu aralar, forumda takılırken diziden bir şey anlamıyorsun :A

Tabii Survivor ve maç olmasa Başka Bir Gün’ü açardım mecburen bugün. Yarın anlayarak izlemek daha iyi olacak :A
Bir yandan telefon trafiğim oldu, ondan dolayı aksayınca komple kapadım :A
Orucunda etkisi ile bu ara kafa hep yorgun.
Havalar ısınınca güneş enerji verir, şartlar değişir bende :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Teşekkür ederim.
En kısa zamanda izleyeceğim sahneyi. Bu diziyi izlememiştim daha önce (silmene müsade edemezdim)
Ben yoktum bu ara o yüzden şu an geri dönüş yapıyorum.
------
rica ederim nice senelere bende mesajı baya sizden cevap gelmeyince sildim kusura bakmayın. tekrardan.diziyi size tavsiye ederim zaten 9 bölüm sürdü.hediye olarak verdiğim sahnede başak ve sibel ikisinide çok seviyorum.siz nasıl buldunuz sahneyi?

• Beğendim
Reactions: Dosi
rica ederim nice senelere bende mesajı baya sizden cevap gelmeyince sildim kusura bakmayın. tekrardan.diziyi size tavsiye ederim zaten 9 bölüm sürdü.hediye olarak verdiğim sahnede başak ve sibel ikisinide çok seviyorum.siz nasıl buldunuz sahneyi?
Ben bildirimleri es geçmem. 2 gün girmediğim için öyle oldu :A
Sahneyi izledim. Kızın ilgi duyduğu adam arkadaşına ilgili.
Bölüm sayısı azmış. Çerezlik dizi izlemeyi severim. Elimdeki filmleri tüketeyim izlerim bir ara.

Tebrikler. :Z @Dosi

Son yılların, Tattoo’dan sonraki en sevdiğim İsveç Eurovision şarkısını hediye ediyorum. :A

Aynen, spontane takılmak iyidir. İnşallah dediğini gerçekleştirirsin diyelim :A

Oo maşallah yarın halledeceğin şeyi bugün halletmişsin, iyi :A Sende evet değişkenlik durumu var :A Bakalım beğenecekler mi planlamayı (Herhalde beğenecekler :A )

Gökhan Tepe’yi ilk hafta eletmişti @dreamy o aklıma geldi :A Bu tarz hit şarkılarını dinleyemedik
Yarışma sayesinde keşfettiğim, sonrasında çok sevdiğim bu şarkıyla elenmiştim. Hâlâ aklıma gelince ara ara dinlerim bunu ve Canözüm’ü. :A

Sonrasında tekrar yarışmıştım, onda da 7-8 hafta dayanıp Üç Kelime ile elenmiştim… :A (Benim Gökhan Tepe sevgisi. :A)

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
@bazinga konuma uğramamış olmanı kınıyorum. Yılda bir kere açılıyor hep ve bu 10. yıl. Uğranmayı hak eden bir yıl dönümü :A

@dreamy senide aradı gözlerim :A
------

Forumu bırakma ihtimalim %0.000001
Benden kurtuluş yok :A
10. yılın kutlu olsun, inşallah 100. yılını da burada hep birlikte kutlarız. :Z:A

• Güldürdün

Madem @Dosi nin sistemlerine göre hareket edeceksin , maçlarıda öyle yap izleme sesini duy yeter. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
10. yılın kutlu olsun, inşallah 100. yılını da burada hep birlikte kutlarız. :Z:A
10 gitti kaldı 90 yıl. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bi bakarız o gün gelmiş :A

Son yılların, Tattoo’dan sonraki en sevdiğim İsveç Eurovision şarkısını hediye ediyorum. :A

Yarışma sayesinde keşfettiğim, sonrasında çok sevdiğim bu şarkıyla elenmiştim. Hâlâ aklıma gelince ara ara dinlerim bunu ve Canözüm’ü. :A

Sonrasında tekrar yarışmıştım, onda da 7-8 hafta dayanıp Üç Kelime ile elenmiştim… :A (Benim Gökhan Tepe sevgisi. :A)
Bu seneyi nedense takip etmemiştim :A o ara kesin çalışmıyordum. Okulda daha çok hakim oluyoruz :A fena değilmiş. Acaba o sene kimleri elemişti. Bir ara bakayım :A

Gökhan Tepe ne kadar zayıfmış burda :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Bu düşündüğüm hissettirmeden.
Yarına ilk adımı atacağım :A

Dün erken uyuduğum için yine uyku bastı beni ama kendimi oyalayacağım. Daha günün çayını içmedim :A
Ramazan enerji alıyormuş baya. Açlıkla çok sınanmıyorum ama gürültüye tahammülüm yok bu ara :A

Bir yandan telefon trafiğim oldu, ondan dolayı aksayınca komple kapadım :A
Orucunda etkisi ile bu ara kafa hep yorgun.
Havalar ısınınca güneş enerji verir, şartlar değişir bende :A
Attın mı ilk adımı? :A Nasıl bir gün geçirdin? :A Enerjin yüksektir umarım.
------

İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın :A

Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var :A

• Güldürdün
Attın mı ilk adımı? :A Nasıl bir gün geçirdin? :A Enerjin yüksektir umarım.
------

İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın :A

Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var :A
Attım ama onlara kazık olmadı. İşim fazla rast geldi :A Günüm iyi geçti.

Enerjim şimdilik iyi. Yeni iftar yaptım. Sonra etkisini gösterir :A

• Harika
Reactions: Bully
Ne desem yalan olur. Zaman ve durumlara göre değişkenlik gösteriyor.
Büyük ihtimalle öyle olur :A

Aynen, benim eski zamanlarıma hakim değilsin. O zamanları düşününce daha da bir nerden nereye diyorum.
10 sene çok uzun bir süre. Çok şeyler yaşandı bu süreçte.

------

Teşekkür ederim. Sende hep ol :bhr:
Ne kadar eskiye hakim değilim. 🙄 Daha eskisi çocukluğun zaten. :J:Z:F

• Güldürdün