Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

Salı ve Çarşamba forumda aktif olmama durumu haricinde problem yok :A

Bu sene erken kaybolmayı planlıyorum. Yani komple yok olur muyum bilmiyorum ama konularda aktif olmayacağım kesin :A
Aa erken kaybolmayı planlıyorsun demek. Benim dönüşümle beraber etkinliklerden dolayı çok mesaj yazdığın için biraz frenlemek istiyorsun herhalde? :A

En Favori Şarkı’dan sonra aktifliğin diplere inecek diyebiliriz o zaman :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aa erken kaybolmayı planlıyorsun demek. Benim dönüşümle beraber etkinliklerden dolayı çok mesaj yazdığın için biraz frenlemek istiyorsun herhalde? :A

En Favori Şarkı’dan sonra aktifliğin diplere inecek diyebiliriz o zaman :A
Ne desem yalan olur. Zaman ve durumlara göre değişkenlik gösteriyor.
Büyük ihtimalle öyle olur :A
Tebrik ederim. Nerelerden nereye zaman hızlı geçiyor. :) @Dosi
Aynen, benim eski zamanlarıma hakim değilsin. O zamanları düşününce daha da bir nerden nereye diyorum.
10 sene çok uzun bir süre. Çok şeyler yaşandı bu süreçte.

------

Tebrik ederim, hep forumda ol. @Dosi :bhr:
Teşekkür ederim. Sende hep ol :bhr:

Ne desem yalan olur. Zaman ve durumlara göre değişkenlik gösteriyor.
Büyük ihtimalle öyle olur :A

Aynen, benim eski zamanlarıma hakim değilsin. O zamanları düşününce daha da bir nerden nereye diyorum.
10 sene çok uzun bir süre. Çok şeyler yaşandı bu süreçte.

------

Teşekkür ederim. Sende hep ol :bhr:
Gökhan Tepe’nin Yalan Olur şarkısını getirdin aklıma :A Dinliyorum.

• Harika
  • Güldürdün
Gökhan Tepe’nin Yalan Olur şarkısını getirdin aklıma :A Dinliyorum.

Ya şimdi biliyorsun, sen genelde “ama böyle demiştin” dediğin oluyor. Bundan dolayı önden bir şey söylememek daha iyi. Ben spontane yaşayan biriyim :A
Müdürlerim bu ara benden yaz için planlama istiyor. Ben daha bu sabah onlara, yarın planlama saatimde hallederim dedim ama işten çıkmadan biraz boş bir vaktim oldu ve hallettim bile :A
Bir günüm diğerine uymuyor hiç :A

Şarkı harika. Bildiğim şarkı. Sayende yeniden dinlemiş oldum :A

• Harika
Reactions: Bully
@bazinga konuma uğramamış olmanı kınıyorum. Yılda bir kere açılıyor hep ve bu 10. yıl. Uğranmayı hak eden bir yıl dönümü :A

@dreamy senide aradı gözlerim :A
------

Yok öyle değil ya. O senin ozelin tabi şey gibi oldu hakkın o senin dicektim vazgeçtim :F

İyi iyi tatil yani iyi olur kafa dinlersin :)
Forumu bırakma ihtimalim %0.000001
Benden kurtuluş yok :A

Ya şimdi biliyorsun, sen genelde “ama böyle demiştin” dediğin oluyor. Bundan dolayı önden bir şey söylememek daha iyi. Ben spontane yaşayan biriyim :A
Müdürlerim bu ara benden yaz için planlama istiyor. Ben daha bu sabah onlara, yarın planlama saatimde hallederim dedim ama işten çıkmadan biraz boş bir vaktim oldu ve hallettim bile :A
Bir günüm diğerine uymuyor hiç :A

Şarkı harika. Bildiğim şarkı. Sayende yeniden dinlemiş oldum :A
Aynen, spontane takılmak iyidir. İnşallah dediğini gerçekleştirirsin diyelim :A

Oo maşallah yarın halledeceğin şeyi bugün halletmişsin, iyi :A Sende evet değişkenlik durumu var :A Bakalım beğenecekler mi planlamayı (Herhalde beğenecekler :A )

Gökhan Tepe’yi ilk hafta eletmişti @dreamy o aklıma geldi :A Bu tarz hit şarkılarını dinleyemedik

Aynen, spontane takılmak iyidir. İnşallah dediğini gerçekleştirirsin diyelim :A

Oo maşallah yarın halledeceğin şeyi bugün halletmişsin, iyi :A Sende evet değişkenlik durumu var :A Bakalım beğenecekler mi planlamayı (Herhalde beğenecekler :A )

Gökhan Tepe’yi ilk hafta eletmişti @dreamy o aklıma geldi :A Bu tarz hit şarkılarını dinleyemedik
Öpüp başına koysunlar. Onların yükünü fazlası ile hafifletiyorum.
Bu ara maddi kaybım oldu iş yerinde bazı yanlış bilglendirmeden dolayı, ona üzüldüm biraz ama çabuk atlattım. Para her zaman yeri dolar.
olayların üzerinde durmamayı öğrendim.
------

@dreamy ile mi elendi? :A

Öpüp başına koysunlar. Onların yükünü fazlası ile hafifletiyorum.
Bu ara maddi kaybım oldu iş yerinde bazı yanlış bilglendirmeden dolayı, ona üzüldüm biraz ama çabuk atlattım. Para her zaman yeri dolar.
olayların üzerinde durmamayı öğrendim.
------

@dreamy ile mi elendi? :A
Aynen, senden iyisini bulamazlar. Herkes senin gibi yük hafifletmez.

Geçmiş olsun. Paranın yeri dolar dediğin gibi, sağlık olsun da. Olayların üzerinde durmadan yola devam kesinlikle. Takılı kalmanın bir faydası yok.

Aynen, benim şampiyon olduğum sezonda. Yanlış şarkı seçmişti. Yarışmaya 2 Gökhan fazlaydı gerçi iyi oldu o açıdan :A

Aynen, senden iyisini bulamazlar. Herkes senin gibi yük hafifletmez.

Geçmiş olsun. Paranın yeri dolar dediğin gibi, sağlık olsun da. Olayların üzerinde durmadan yola devam kesinlikle. Takılı kalmanın bir faydası yok.

Aynen, benim şampiyon olduğum sezonda. Yanlış şarkı seçmişti. Yarışmaya 2 Gökhan fazlaydı gerçi iyi oldu o açıdan :A
Parasal mevzunun yanında bir durum daha vardı en çok ona acıyorum aslında ama bende o kısmı kendi yönetmelerim ile telafi edeceğim zamanla. İçimi soğutmam gerekiyor :A

Yazık olmuş. Benden iyi puanlar alırdı. Kısmet değilmiş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Parasal mevzunun yanında bir durum daha vardı en çok ona acıyorum aslında ama bende o kısmı kendi yönetmelerim ile telafi edeceğim zamanla. İçimi soğutmam gerekiyor :A

Yazık olmuş. Benden iyi puanlar alırdı. Kısmet değilmiş :A
Kendi yöntemlerinle telafi et bakalım zamanla, sen bunun da planını yaparsın :A İntikam soğuk yenen yemektir :A Acele kararların sonuçları iyi olmayabiliyor, bazen beklemek gerekiyor :A

• Güldürdün
Kendi yöntemlerinle telafi et bakalım zamanla, sen bunun da planını yaparsın :A İntikam soğuk yenen yemektir :A Acele kararların sonuçları iyi olmayabiliyor, bazen beklemek gerekiyor :A
Bu düşündüğüm hissettirmeden.
Yarına ilk adımı atacağım :A

Dün erken uyuduğum için yine uyku bastı beni ama kendimi oyalayacağım. Daha günün çayını içmedim :A
Ramazan enerji alıyormuş baya. Açlıkla çok sınanmıyorum ama gürültüye tahammülüm yok bu ara :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Bu düşündüğüm hissettirmeden.
Yarına ilk adımı atacağım :A

Dün erken uyuduğum için yine uyku bastı beni ama kendimi oyalayacağım. Daha günün çayını içmedim :A
Ramazan enerji alıyormuş baya. Açlıkla çok sınanmıyorum ama gürültüye tahammülüm yok bu ara :A
Hadi bakalım hissettirmeden ilk adım gelsin yarın :A

Dün yorgundun ama bugün enerjin var, belli :A Uykuyu iyi almışsın. Çay da iyice açar artık uykunu :A Ramazan alıyor elbet enerji. Açlıkla değil gürültüyle sınanıyorsun demek :A O da bir sınav :A

• Güldürdün
@bazinga konuma uğramamış olmanı kınıyorum. Yılda bir kere açılıyor hep ve bu 10. yıl. Uğranmayı hak eden bir yıl dönümü :A

@dreamy senide aradı gözlerim :A
------

Forumu bırakma ihtimalim %0.000001
Benden kurtuluş yok :A
Deme öyle birşey olur bırakırsın felan. :)

Kimler geldi kimler geçti :)

• Üzücü
Deme öyle birşey olur bırakırsın felan. :)

Kimler geldi kimler geçti :)
Yani evet. Tabiki bir kaç durum bunu gerektirir. Olumsuzluklar harici tabiki.
------

Hadi bakalım hissettirmeden ilk adım gelsin yarın :A

Dün yorgundun ama bugün enerjin var, belli :A Uykuyu iyi almışsın. Çay da iyice açar artık uykunu :A Ramazan alıyor elbet enerji. Açlıkla değil gürültüyle sınanıyorsun demek :A O da bir sınav :A
Aslında şu saatte o enerji de yok olmuş ama kendimi zorluyorum :A