Evet tam olarak bu zamanlardaÇaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabiiYazma böyle şeyler bende yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.
Evet tam olarak bu zamanlardaÇaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabiiYazma böyle şeyler bende yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.
Ne var ki bunda yaşa bağlı değil ki bu tür şeyler.Çaya limon sıkıp çorba sevdiğimi yazdığım zamanlar mı?
Geçti artık da uzatmaaaa deve kini mi var sende aaaaaaaEvet tam olarak bu zamanlarda
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabii
Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?Yazma böyle şeyler bende işte yazınca bozuluyor bana kızıyorsun.
Onu kankana de. O öyle diyorNe var ki bunda yaşa bağlı değil ki bu tür şeyler.
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyorEvet tam olarak bu zamanlarda
------
Durduk yere sıralama yapıp beni son sıraya koyarsan sinir olurum tabii
Çaya limon sıkmak ne rahmetli ninem yapardı tansiyonunu dengelesin diye...Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?
Onu kankana de. O öyle diyor
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyor
Bende gribim geçsin diye yapıyorumÇaya limon sıkmak ne rahmetli ninem yapardı tansiyonunu dengelesin diye...
Atlamışım, ben yazınca kavruğum bozuluyor.Kim kime bozuluyor. Virgül nerde?
Onu kankana de. O öyle diyor
Seni bu kadar tanımak benim sinirimi bozuyor
Ya sen gazlı içecek bile içmiyorsun beBende gribim geçsin diye yapıyorum
Limon her derde deva malum
Eee bu işler böyle. Fırsatı 1 saat geçmeden yakalayınca yapıştırdık cevabıAtlamışım, ben yazınca kavruğum bozuluyor.(Hemen de rövanş istiyorsun ha )
O bildiğini okur o boşver.
Allah gani gani rahmet eylesin babamda felçli olduğunda hemen hergün limonu dörde bölüp kabuğuyla yerdi. Afiyet olsun. 😋Bende gribim geçsin diye yapıyorum
Limon her derde deva malum
Evimde limonlu maden suyum eksik olmaz. O kadarda değilYa sen gazlı içecek bile içmiyorsun be
Yakışır Mosi ye aynen böyle devam.Eee bu işler böyle. Fırsatı 1 saat geçmeden yakalayınca yapıştırdık cevabı
Bende pek tüketmiyorum mideme şişkinlik yapıyor. Nadiren evde bulunur, misafirler getirirlerse.Ya sen gazlı içecek bile içmiyorsun be
Tuhaf çok tuhafEvimde limonlu maden suyum eksik olmaz. O kadarda değilportakal ve limonlu gazlı içecekleri severim. Diğer asitlikler ilgi alanımda değil
Ayrıca ben çocukluğumdan beri böyleyim. Yaşa bakmaz. Küçük yeğenim 5 yaşından sonra komple asitli içecekleri bıraktı.
Sende bana tuhafsın…Tuhaf çok tuhaf
Yeğeninin 5 yaşından sonra bırakması mı?Tuhaf çok tuhaf
Zorla bırakmıştır küçücük bebeyeYeğeninin 5 yaşından sonra bırakması mı?
Mosi engellemiş midir ?Zorla bırakmıştır küçücük bebeye
Engeller o böyle masum durduğuna bakmaMosi engellemiş midir ?
Evet@RüzgarGülü iksir dediğin alkol falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?