Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin

Reactions: Dosi
Aynen aynen nedense daha önce övdüğünü görmedik Mine olsun Simge olsun abartı derdin
Mine’ye diziden dolayı sempatim var her ne kadar kötü karakter olup çoğu zaman donuk olsada

Yok Simge senden önce forumdakilerin abartısından dolayı o mevzu olunuyor. Top10 listesinde listeme çok sık aldım kendisini

Reactions: xdragxx
Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu

Abartı mı neresi abartı be

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..

Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde
Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır

Hadi hadi mosi siz kızlar bir kızı övelim hemen kıskanıyorsunuz geninizde var bu

Abartı mı neresi abartı be

Hele 2012-2019 arası çok farklı güzelliği vardı gerçekti her şey..
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu

------

Bizde sabit maaş olduğu için öyle bir durum yok, senin durum farklı tabii

Olsun artık şu koşullarda dinlenmek paradan daha önde
Önce hastalık geçmeli, para her zaman kazanılır
Bizimde maaş sabit ama işte değişiklik oluyor

Sistemlerimiz çok farklı normaldir

Reactions: Bully and xdragxx
Şarkı yarışmalarındaki abartılardan bahsediyorum. Neyseki benim oy ile şampiyonluktan olmuştu

------

İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya

------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan
Bizde tam sabitlik söz konusu

Sistemlerimiz farklı elbet
Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır

İyi halt yemişsin. Simge'nin sesine rakip ses de yok Allah adına kimi birinci yaptınız ya
Final bunlardı

------

Sen bazen gittiğin gün kadar para kazanıyorsun, gitmediğin gün kadar para kaybediyorsun falan
Bizde tam sabitlik söz konusu

Sistemlerimiz farklı elbet
Hangisi iyi hangisi kötü tartışılır
Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır

Reactions: Bully and xdragxx
Puahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahaha
Nezle sesli Mabel'i birinci yaptırmışsın bravo sana
3e katlamış senin şarkıyı
ayrıca o dönem Mabel’in beğendiğim tek şarkısıydı. Ben isme değil şarkıyı oyluyorum. Simge fazla abartılıyordu. Şarkıya değil güzelliğine yorum yapılıp oy veriliyordu.
Ben o dönem Ankaradaydım. Tatilde foruma girme huyum yoktu. Bi bakınayım dedim şansıma son saatlerdi ve eşitlikti. Noktayı koydum

Reactions: xdragxx
Final bunlardı

------

Yoo para sabit ama gitmediğin gün tam para alamazsın bu normal. Yoksa suistimal yapılır
Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış

İşte o da katı İsveç farkı
Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama

Maaş sabit ama bazen fazladan para kazanma durumların oluyor diye aklımda kalmış

İşte o da katı İsveç farkı
Türkiye suistimallere açık bir ülke, İsveç’te izin vermezler adama
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık
ilerde netleşinde çıtlatırım sana

Reactions: Bully
Bu ara zaten parasal konularda durumlarım karışık
ilerde netleşinde çıtlatırım sana
Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah
Aynen çıtlatırsın netleşince

Bu aralar hem maddeten (Türkçe doğru kullanımı buymuş ama hoş bir kelime değil) hem manen bazı sıkıntılar yaşıyorsun ama atlatacaksın inşallah
Aynen çıtlatırsın netleşince
kelimelerden bir şey anlamadım. Maddi ve manevi demek herhalde

Reactions: Bully
kelimelerden bir şey anlamadım. Maddi ve manevi demek herhalde
Aynen, maddi olarak ve manevi olarak demeye çalıştım

Madden ve manen diye bir kullanım var ama ‘madden’ yanlış kullanımmış, doğrusu maddetenmiş

Evet.

Kaç senesine ait bu? Tanıdık müziği. Simge çok dinlediğim bir isim değildi. Kendisinin Mış mış mı ne o dönem forumda tanımıştım.

Şarkı iyiymiş bu arada.

Simge’nin iki beğendiğim şarkısı bu ve daha ilk sıralarda benim için. Son dönemde Yakışıklıda en iyiler arasına girdi.