Aynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.o kadar emek verdik ,
Aynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.o kadar emek verdik ,
tamam ,1022 görüntülenmeAynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.
TeşekkürlerGüzel olmuş eline sağlık Harunn
Valla işlerim vardı onları hallettim geldim ne yapıyorsunuz görüşmeyeliTeşekkürlergözümüz yollarda kaldı nerdeydin
Bizde öyle takılıyoruz işte pek bişey olmadıValla işlerim vardı onları hallettim geldim ne yapıyorsunuz görüşmeyeli
Ayy sonunda gelebildinGüzel bir bölüm olmuş yine. @Bully samimi şekilde cevap vermiş, hatta neredeyse en geniş sohbet bu olmuş. Vücut geliştirmeden bahsetmesi iyi olmuş. @Harunnn60 gayet güzel sorular soruyorsun sende. Ellerinize sağlık.
@mrt-06 mı?Ekli dosyayı görüntüle 38950
Forumca programı tam gaz devam ediyor...
Her hafta Forumda bir üyeyi ağırlıyan program , bu hafta 7.bölümüyle
sürpriz açıklamalarıyla @mrt-06 konuk ediyor.
Yeni Bölüm Pazar 20:00 da FavoriForumum da
@mrt-06 sorularınız varsa bana özelden sorabilirsiniz
Sakın kaçırmayın...
Ekli dosyayı görüntüle 38950
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @eros
@kvp-medya @sürgünüm @Ahmad @beyazsoy @Çiğdem- @yakup09@vadikızı @china_shangai, @HachiKo
başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programıbu konuk da iyiymiş
seviyordum zaten ben hep.başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programı
@mrt-06 forumda saygılı kişilerden gördüklerim gurubunda yer alıyor iyi samimi bir program olucaktır 😉😉😉Ekli dosyayı görüntüle 38950
Forumca programı tam gaz devam ediyor...
Her hafta Forumda bir üyeyi ağırlıyan program , bu hafta 7.bölümüyle
sürpriz açıklamalarıyla @mrt-06 konuk ediyor.
Yeni Bölüm Pazar 20:00 da FavoriForumum da
@mrt-06 sorularınız varsa bana özelden sorabilirsiniz
Sakın kaçırmayın...
Ekli dosyayı görüntüle 38950
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @eros
@kvp-medya @sürgünüm @Ahmad @beyazsoy @Çiğdem- @yakup09@vadikızı @china_shangai, @HachiKo
Yoo.başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?