Maskeli Fedai
Favori Üye
Sana şimdi yazdım, buraya yansıyan değildir herhaldeYav niye inanıyorsunuz bakın birazcık girmedim gelen bildirim sayısı @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111723
Yarısı bu kadar bildirim gelemeyeceğini söyleyenlerden , diğer yarısı da @Sherlock tan kesin .Yav niye inanmıyorsunuz bakın birazcık girmedim gelen bildirim sayısı @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111723
Sana şimdi yazdım, buraya yansıyan değildir herhalde![]()
Yok Dosi ondan önceYarısı bu kadar bildirim gelemeyeceğini söyleyenlerden , diğer yarısı da @Sherlock tan kesin .![]()
Anladım sonradanYok Dosi ondan önce
Cervantes kıskanma sana bildirim gelmiyor diye![]()
Bildirim takıntılarım yok tam tersi hiç gelmesinAnladım sonradan1 dakkika daha beklesen +1 olurdu
![]()
Zaten ifade hepsi bak geç.
İnsan kendini bilmeli. @The_Erinch bana reaksiyon adam diyor.![]()
Nickim hakkını vermeye çalışırım da takım çalışmıyor............... Biiiiiiiiiiiiip köylüsü. 😡12. Adam bosuna olmamissin, cok hizli reaksiyon gösteriyorsun.![]()
Nickim hakkını vermeye çalışırım da takım çalışmıyor............... Biiiiiiiiiiiiip köylüsü. 😡
En azından senin hocan Şampiyonluk gördü, sadece gözü parlayanları seçmiyor.Olur öyle arada. Benim takim da yerlerde bu aralar.![]()
Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭İnsan kendini bilmeli. @The_Erinch bana reaksiyon adam diyor.![]()
Tarihi eser çıkarsa belki zengin olurum. 🤣Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭
En azından senin hocan Şampiyonluk gördü, sadece gözü parlayanları seçmiyor.![]()
Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭
Tarihi eser çıkarsa belki zengin olurum. 🤣
Daha iyi de olabilirsin herşey Sergen'in elindeSampiyon gördü, gözü doydu, bak ne hallerdeyiz.
Helal olsun, iyi kaziyor demek ki.
Haber edersin.![]()