Maskeli Fedai
Favori Üye
Sana şimdi yazdım, buraya yansıyan değildir herhaldeYav niye inanıyorsunuz bakın birazcık girmedim gelen bildirim sayısı @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111723
Yarısı bu kadar bildirim gelemeyeceğini söyleyenlerden , diğer yarısı da @Sherlock tan kesin .Yav niye inanmıyorsunuz bakın birazcık girmedim gelen bildirim sayısı @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111723
Sana şimdi yazdım, buraya yansıyan değildir herhalde
Yok Dosi ondan önceYarısı bu kadar bildirim gelemeyeceğini söyleyenlerden , diğer yarısı da @Sherlock tan kesin .
Anladım sonradan 1 dakkika daha beklesen +1 olurduYok Dosi ondan önce
Cervantes kıskanma sana bildirim gelmiyor diye
Bildirim takıntılarım yok tam tersi hiç gelmesinAnladım sonradan 1 dakkika daha beklesen +1 olurdu
Zaten ifade hepsi bak geç.
Zaten ifade hepsi bak geç.
İnsan kendini bilmeli. @The_Erinch bana reaksiyon adam diyor.o da dogru
İnsan kendini bilmeli. @The_Erinch bana reaksiyon adam diyor.
Nickim hakkını vermeye çalışırım da takım çalışmıyor............... Biiiiiiiiiiiiip köylüsü. 😡12. Adam bosuna olmamissin, cok hizli reaksiyon gösteriyorsun.
Nickim hakkını vermeye çalışırım da takım çalışmıyor............... Biiiiiiiiiiiiip köylüsü. 😡
En azından senin hocan Şampiyonluk gördü, sadece gözü parlayanları seçmiyor.Olur öyle arada. Benim takim da yerlerde bu aralar.
Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭İnsan kendini bilmeli. @The_Erinch bana reaksiyon adam diyor.
Tarihi eser çıkarsa belki zengin olurum. 🤣Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭
En azından senin hocan Şampiyonluk gördü, sadece gözü parlayanları seçmiyor.
Hızlı reaksiyon değil, tek tek atlamadan okuma özelliği var.. Geridende gelse her konuyu tek tek okuyor 👌👌🥳🥳🥳 @Yakamoz-Asi biranda 63737474 bildirim alırsam anlıyorum ki Berkcim kazı çalışmalarına başlamış 🤭🤭🤭
Tarihi eser çıkarsa belki zengin olurum. 🤣
Daha iyi de olabilirsin herşey Sergen'in elindeSampiyon gördü, gözü doydu, bak ne hallerdeyiz.
Helal olsun, iyi kaziyor demek ki.
Haber edersin.