Foruma Girdiğinizde Kaç Bildirim Vardı? 🔔

Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.
Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde...
İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim...

Reactions: 12.Adam and Araf
BEZDUM, BEZDUM...
190 tane vardı...
190’a bezdim diyor 😱@dosi

En son Dosi de söyleniyordu şöyle şu kadar var diye 2 haneli rakamlara bile, sonra bir sabah ansızın hayatının şokuyla karşılaşınca ibret aldı ve şükretmek gerektiğini öğrendi... O gün bugündür @Dosi asla bildirimlerden şikayetçi olmadı...

Reactions: MEnes and Dosi
@MEnes bildirim görmemiş

------

Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.
Yok benden en fazla 10 vardır. Çok etiket etmedim

Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde...
İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim...
George Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin maçlarını izlersin. Yakında Galatasaray'a da gelir zaten.
Ayrıca göz gezdirdiysen konuya, Serie A da yeni sezonda S Sport 2'de yayınlanacağını görürdün. Premier Lig ve La Liga fanısın tamam da, Serie A da ilgini çeker bence, en azından Bundesliga'ya göre.

Reactions: 12.Adam and MEnes
Hasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani.
Yani bu mümkün
sadece arada kaynamayanlar olmasın diye
bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmaz

Son düzenleme:
Reactions: Araf