Ben Ehli sünnete bağlı dini bütün bir insanım kardeşim, niye böyle kelimeler kullanıyorsun benim hakkımda... Hayır evlenmezdim zevklerime uymuyor...Mecnun konu mes10 ve kel olduğunda taparcasına sever. Tapınakçı illüminatici seni... Leo kadın olsa evlenir miydin?
Çok ayıp ediyorlar...1 tane 0 eksik en azından...
Ekli dosyayı görüntüle 106756
Hiç mi yoksaymadın be 😱1 tane 0 eksik en azından...
Ekli dosyayı görüntüle 106756
Oha dört nala koşuyorsun yeminleO bunun yanında ne ki?
Ekli dosyayı görüntüle 106839
Gayri müslim olanlar evlenemez mi?Bu ne kendini bilmez bir açıklamadır böyle...Ben Ehli sünnete bağlı dini bütün bir insanım kardeşim, niye böyle kelimeler kullanıyorsun benim hakkımda... Hayır evlenmezdim zevklerime uymuyor...
Gayri müslim gitsin kendi dindaşıyla evlensin, benle işi ne...Gayri müslim olanlar evlenemez mi?Bu ne kendini bilmez bir açıklamadır böyle...
Sen onu ben ehlisünnet kişiyim demeden önce düşünecektim...Gayri müslim gitsin kendi dindaşıyla evlensin, benle işi ne...
Dosi üstelik gece uyuyup sabah uyandığında karşılaşmıştı o bildirimle ve o gün bugündür şükrediyor asla şikayet olmuyor, neyseki bir sıfırı eksik filan diyorBirkaç gün uzaklaşalım dedik.
Yalnız ben buna çok derken @Dosi nin yaşadığı şoku görünce susma kararı aldım. @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106881
Sayende Var mısın Yok musun hitini gördüm malum bende mobil. Daima gören biri değilim @Tolstoyevski @xdragxxBirkaç gün uzaklaşalım dedik.
Yalnız ben buna çok derken @Dosi nin yaşadığı şoku görünce susma kararı aldım. @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106881
Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam peki...Dosi üstelik gece uyuyup sabah uyandığında karşılaşmıştı o bildirimle ve o gün bugündür şükrediyor asla şikayet olmuyor, neyseki bir sıfırı eksik filan diyor
Ay bunun da derdine bak.Sayende Var mısın Yok musun hitini gördüm malum bende mobil. Daima gören biri değilim @Tolstoyevski @xdragxx
Bu arada 🍒 farklı görünüyormuş PC'de