bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,394
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
BEZDUM, BEZDUM... 190 tane vardı...@MEnes kaç bildirim vardı?
Önemli hamleler yapılmamış ama 😡BEZDUM, BEZDUM... 190 tane vardı...
Yarısı SABAR'dan gelmiştir.BEZDUM, BEZDUM... 190 tane vardı...
Tabi tabi ne demezsin... 636272 tane etkinlik bildirimi..Yarısı SABAR'dan gelmiştir.
Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.Tabi tabi ne demezsin... 636272 tane etkinlik bildirimi..
Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde... İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim...Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.
190’a bezdim diyor 😱@dosiBEZDUM, BEZDUM... 190 tane vardı...
@MEnes bildirim görmemiş190’a bezdim diyor 😱@dosi
En son Dosi de söyleniyordu şöyle şu kadar var diye 2 haneli rakamlara bile, sonra bir sabah ansızın hayatının şokuyla karşılaşınca ibret aldı ve şükretmek gerektiğini öğrendi... O gün bugündür @Dosi asla bildirimlerden şikayetçi olmadı...
Yok benden en fazla 10 vardır. Çok etiket etmedimBen de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.
George Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin maçlarını izlersin. Yakında Galatasaray'a da gelir zaten. Ayrıca göz gezdirdiysen konuya, Serie A da yeni sezonda S Sport 2'de yayınlanacağını görürdün. Premier Lig ve La Liga fanısın tamam da, Serie A da ilgini çeker bence, en azından Bundesliga'ya göre.Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde... İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim...
@Dosi üşenmez, o kadar bildirimi didik didik eder. Biz üşeniriz.
Yok hiç birine bakmadım hasta zamanıma denk gelmişti@Dosi üşenmez, o kadar bildirimi didik didik eder. Biz üşeniriz.
Hasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani.Yok hiç birine bakmadım hasta zamanıma denk gelmişti
Yani bu mümkün sadece arada kaynamayanlar olmasın diye bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmazHasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani.
@bazinga'ya söyleyelim de, bildirimlere ayar çeksin. 1000 bildirim geliyor, kaçmasın bildirimler.Yabni bu mümkün sadece arada kaynamayanlar olmasın diye bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmaz