Foruma Girdiğinizde Kaç Bildirim Vardı? 🔔

1627975922277.png

03.08.2021, 10.30.

Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti. :A
Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde... :A İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
BEZDUM, BEZDUM... :A 190 tane vardı...
190’a bezdim diyor 😱@dosi

En son Dosi de söyleniyordu şöyle şu kadar var diye 2 haneli rakamlara bile, sonra bir sabah ansızın hayatının şokuyla karşılaşınca ibret aldı ve şükretmek gerektiğini öğrendi... O gün bugündür @Dosi asla bildirimlerden şikayetçi olmadı... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
190’a bezdim diyor 😱@dosi

En son Dosi de söyleniyordu şöyle şu kadar var diye 2 haneli rakamlara bile, sonra bir sabah ansızın hayatının şokuyla karşılaşınca ibret aldı ve şükretmek gerektiğini öğrendi... O gün bugündür @Dosi asla bildirimlerden şikayetçi olmadı... :A
@MEnes bildirim görmemiş

IMG_20210801_110010.jpg

------

Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti. :A
Yok benden en fazla 10 vardır. Çok etiket etmedim :A

Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde... :A İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim... :A
George Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin maçlarını izlersin. Yakında Galatasaray'a da gelir zaten. :A Ayrıca göz gezdirdiysen konuya, Serie A da yeni sezonda S Sport 2'de yayınlanacağını görürdün. Premier Lig ve La Liga fanısın tamam da, Serie A da ilgini çeker bence, en azından Bundesliga'ya göre. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Hasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani. :A
Yani bu mümkün :A :A sadece arada kaynamayanlar olmasın diye :A bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmaz :T:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Yabni bu mümkün :A :A sadece arada kaynamayanlar olmasın diye :A bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmaz :T:
@bazinga'ya söyleyelim de, bildirimlere ayar çeksin. 1000 bildirim geliyor, kaçmasın bildirimler. :A