bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,770
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
BEZDUM, BEZDUM...@MEnes kaç bildirim vardı?![]()
Önemli hamleler yapılmamış ama 😡BEZDUM, BEZDUM...190 tane vardı...
Yarısı SABAR'dan gelmiştir.BEZDUM, BEZDUM...190 tane vardı...
Tabi tabi ne demezsin... 636272 tane etkinlik bildirimi..Yarısı SABAR'dan gelmiştir.![]()
Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.Tabi tabi ne demezsin... 636272 tane etkinlik bildirimi..![]()
Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde...Ben de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.![]()
190’a bezdim diyor 😱@dosiBEZDUM, BEZDUM...190 tane vardı...
@MEnes bildirim görmemiş190’a bezdim diyor 😱@dosi
En son Dosi de söyleniyordu şöyle şu kadar var diye 2 haneli rakamlara bile, sonra bir sabah ansızın hayatının şokuyla karşılaşınca ibret aldı ve şükretmek gerektiğini öğrendi... O gün bugündür @Dosi asla bildirimlerden şikayetçi olmadı...![]()
Yok benden en fazla 10 vardır. Çok etiket etmedimBen de bildirim attım ama genelde spor üzerine oldu, arada film dizi üzerine olabilir. @Dosi ağırlıklı bir bilidirm olmuştur ama, orası garanti.![]()
George Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin maçlarını izlersin. Yakında Galatasaray'a da gelir zaten.Gördüm de çok ilgimi çeken bildirimler olmadı spordakilerde...İskoçya ligi bilmem ne... Sanki oturup S Sport Plus'ımdan o ligi mi izleyeceğim...
![]()
Yok hiç birine bakmadım@Dosi üşenmez, o kadar bildirimi didik didik eder. Biz üşeniriz.![]()
Hasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani.Yok hiç birine bakmadımhasta zamanıma denk gelmişti
![]()
Yani bu mümkünHasta olmasan hepsini didik didik edecektin yani.![]()
@bazinga'ya söyleyelim de, bildirimlere ayar çeksin. 1000 bildirim geliyor, kaçmasın bildirimler.Yabni bu mümkün![]()
sadece arada kaynamayanlar olmasın diye
bildirim es geçme huyum yok ama şuan ayarlar tuhaflaşmış. Bir kere bakınca hepsi yok oluyor. Kaçırma kaçınılmaz
![]()