- Reaksiyon puanı
- 115,789
- Puanı
- 1,060
Sonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımdaRekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S
Hayır rekorum bir gecede 400-500 arası bildirim görmekti
Sonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımdaRekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S
İyice abartılmış yani o da nasıl olmuşsa artıkSonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımda
Az önce 5 dakika bir bilgi bakayım derken 41 bildirim olmuş
Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...Rekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S
Demek ki atom parçalarken mola vermiş birileri @denizz19İyice abartılmış yani o da nasıl olmuşsa artık
Arada alıntılar kaçıyor ve kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bi de artık yukarda o kırmızı bildirim bende hemen 1 tıklamada yok oluyor. Eskisi gibi değil.Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...
Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...
@serhatt bir kez daha de...Demek ki atom parçalarken mola vermiş birileri @denizz19
Arada alıntılar kaçıyor ve kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bi de artık yukarda o kırmızı bildirim bende hemen 1 tıklamada yok oluyor. Eskisi gibi değil.
Allah'ın cezası ruh hastası sen ne yaptığını sanıyorsun, beni delirtmek mi amacın????@serhatt bir kez daha de...
İnatlaşmayı severim @Dosi iyi bilirAllah'ın cezası ruh hastası sen ne yaptığını sanıyorsun, beni delirtmek mi amacın????
Ben hiç sevmem direkt saldırıya geçerim.
Dün aşı oldum, belki de o daha da kafa yapmıştır @DosiBen hiç sevmem direkt saldırıya geçerim.
Öncesinde de normal olduğun söylenemezdi, sakın tekrarlama bir daha aynı şeyi.
Maşallah yan etki falan yok herhalde TURP gibisin, azgınlık gelmiş sana.Dün aşı oldum, belki de o daha da kafa yapmıştır @Dosi
Sitem etmek bizim işimiz. @TolstoyevskiSonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımda
Kocacım ben sana hep bildirim gönderirim0 hepinize yazıklar olsun!
Gönder ya mutlu edersinKocacım ben sana hep bildirim gönderirim
Facebookta olsaydık seni hep dürterdimGönder ya mutlu edersin
Facebook devri bitti cnmFacebookta olsaydık seni hep dürterdim
Sonunda hak ettiğin cevabı almışsın forumdan.0 hepinize yazıklar olsun!
Sana da yazıklar olsun senle olan arkadaşlığımı ztn bitirmiştim tekrar hatırlatmama gerek yokSonunda hak ettiğin cevabı almışsın forumdan.
Bak sayemde gözlerin az bildirim gördü, vefasız.Sana da yazıklar olsun senle olan arkadaşlığımı ztn bitirmiştim tekrar hatırlatmama gerek yok
Sana gerek yok @cookies beyefendi atıyo zatenBak sayemde gözlerin az bildirim gördü, vefasız.