Sonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımdaRekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S![]()
Hayır rekorum bir gecede 400-500 arası bildirim görmekti
Sonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımdaRekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S![]()
İyice abartılmış yani o da nasıl olmuşsa artıkSonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımda
Az önce 5 dakika bir bilgi bakayım derken 41 bildirim olmuş![]()
Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...Rekorlardan biri bu olsa gerek baya meşgul ediyorlar seni :S![]()
Demek ki atom parçalarken mola vermiş birileri @denizz19İyice abartılmış yani o da nasıl olmuşsa artık![]()
![]()
Arada alıntılar kaçıyor ve kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bi de artık yukarda o kırmızı bildirim bende hemen 1 tıklamada yok oluyor. Eskisi gibi değil.Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...
Gerçekten bazen kısa sürede bu kadar çok bildirim gelmesi yoruyor ciddi anlamda...
@serhatt bir kez daha de...Demek ki atom parçalarken mola vermiş birileri @denizz19
Arada alıntılar kaçıyor ve kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bi de artık yukarda o kırmızı bildirim bende hemen 1 tıklamada yok oluyor. Eskisi gibi değil.
Allah'ın cezası ruh hastası sen ne yaptığını sanıyorsun, beni delirtmek mi amacın????@serhatt bir kez daha de...![]()
İnatlaşmayı severim @Dosi iyi bilirAllah'ın cezası ruh hastası sen ne yaptığını sanıyorsun, beni delirtmek mi amacın????![]()
Ben hiç sevmem direkt saldırıya geçerim.
Dün aşı oldum, belki de o daha da kafa yapmıştırBen hiç sevmem direkt saldırıya geçerim.
Öncesinde de normal olduğun söylenemezdi, sakın tekrarlama bir daha aynı şeyi.![]()
Maşallah yan etki falan yok herhalde TURP gibisin, azgınlık gelmiş sana.Dün aşı oldum, belki de o daha da kafa yapmıştır@Dosi
Sitem etmek bizim işimiz.Sonra @Cervantes gibiler sitem ediyor kaçırdığımda
Kocacım ben sana hep bildirim gönderirim0 hepinize yazıklar olsun!
Gönder ya mutlu edersinKocacım ben sana hep bildirim gönderirim![]()
Facebookta olsaydık seni hep dürterdimGönder ya mutlu edersin![]()
Facebook devri bitti cnmFacebookta olsaydık seni hep dürterdim![]()
Sonunda hak ettiğin cevabı almışsın forumdan.0 hepinize yazıklar olsun!
Sana da yazıklar olsun senle olan arkadaşlığımı ztn bitirmiştim tekrar hatırlatmama gerek yokSonunda hak ettiğin cevabı almışsın forumdan.![]()
Bak sayemde gözlerin az bildirim gördü, vefasız.Sana da yazıklar olsun senle olan arkadaşlığımı ztn bitirmiştim tekrar hatırlatmama gerek yok![]()