DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Fragmanla bile ses getiriyoruz, her eve lazim benden.Her hafta konuk alırız seni
Eflatun ezecek onu![]()
Rütbeni konudan hatırlatayim da tüm forum görüp duyup tepki versin.Hele öyle bir şey yap. Alnının ortasından vururum seni çat diye.![]()
Ben konuk oluyorum, ne istiyorsun ışte.forumdan gitmeyi planlarken bu program da ne şimdi![]()
Yayınlayalı 4-5 gün olmuş ne 20 saati?20 saatlik bir bölümü 20 günlük bölümle kıyaslama![]()
forumdan gitmeyi planlarken bu program da ne şimdi![]()
Yayınlayalı 4-5 gün olmuş ne 20 saati?![]()
İlk bölüm sıkıcı ve uzun olduğu için okunmamış olmasın.Sen reytingleri yayınladığında 20 saatlikti o yüzden listeden çıkar demiştim![]()
İlk bölüm sıkıcı ve uzun olduğu için okunmamış olmasın.![]()
Sorun beğenip beğenmemek değil ki sadece konusu biraz sıkıcı ve bölüm de uzundu. Mesela @ozgur2113 de bunu demişti.
EFÜ ayın 22sinde başlayacakmış moralman çökmüş durumdayımSenide konuk alalım![]()
Sorun beğenip beğenmemek değil ki sadece konusu biraz sıkıcı ve bölüm de uzundu. Mesela @ozgur2113 de bunu demişti.![]()
Fav10 ile en az 20 bölüm anlaşma yaptık ama daha da uzayacaktır çünkü hikayemiz bol. Ayrıca Eflatun 40. bölüme gelebilirse şükret.2.Bölümü bekle o zaman Aşkın Peşinden 15-20 bölüm gibi tıkanır ama bizim senaryomuz en az 40 bölüm
@Yiğitt bir soru cevapla baride fragman olarak koyayım konuya![]()
Fav10 ile en az 20 bölüm anlaşma yaptık ama daha da uzayacaktır çünkü hikayemiz bol. Ayrıca Eflatun 40. bölüme gelebilirse şükret.![]()
Topluca yollarım uğraştırma beni telden zorla yolluyom zaten2.Bölümü bekle o zaman Aşkın Peşinden 15-20 bölüm gibi tıkanır ama bizim senaryomuz en az 40 bölüm
@Yiğitt bir soru cevapla baride fragman olarak koyayım konuya![]()
Bana 20 bölüm süren bir dizini söyler misin? Söyleyemezsin çünkü yok.Her karakterimizin bir sırrı var canım en az 40 dedimAma AP 20.bölümde final yapar
![]()
Bana 20 bölüm süren bir dizini söyler misin? Söyleyemezsin çünkü yok.![]()
Beni yoranlar utansın kardeşim.Güzel bir yapım. Ben ilk defa görücem . @Yiğitt abimi de çok yormayın .
Benim 12 bölüm süren Aşkın Alfabesi'nin yanı sıra 4 bölümlük Umutsuz Adam'ım + 5 bölümlük Sevgi Çiçeği'm + 5 bölümlük Aserat ile Forumun İçinden'im de var yani sen her türlü geçiyorum.16 bölüm süren KAÇ'ımız var![]()
Benim 12 bölüm süren Aşkın Alfabesi'nin yanı sıra 4 bölümlük Umutsuz Adam'ım + 5 bölümlük Sevgi Çiçeği'm + 5 bölümlük Aserat ile Forumun İçinden'im de var yani sen her türlü geçiyorum.![]()
Aşkın Peşinden ve gelecek yaz başlayacak olan yeni dizimiz ile seni sollayacağız.9 bölümlük Hoş Geldin + 16 bölümlük Karadenizde Açan Çiçek + birer bölümlük Eflatun ve Mirasımız Aşktır var yine öndeyim yine.ss