forumdan gitmeyi planlarken bu program da ne şimdi
He lan ne günlerdi, o heyecanı birlikte yaşamıstik. 2 yıl geçti, vay be.Hayırlı olsun @MayısKralı
Foruma Dair programının yeri bende özeldir, ilk bölüm konuğu bendim çünkü @Yiğitt hey gidi günler hey zaman nasıl da çabucak geçmiş. ss
Merakla bekliyoruz yeni bölümü
Sağol aklıma fikir verdiğin talkshow cinayeti @sokak sanatiHele öyle bir şey yap. Alnının ortasından vururum seni çat diye.
ona bizden bahsedip bahsetmediğini gördükten sonra karar vericemİyi değil harika yazacaksın.
Snn bilmediğimiz bir şeyin kaldımı ki artıkFragmanla bile ses getiriyoruz, her eve lazim benden.
Rütbeni konudan hatırlatayim da tüm forum görüp duyup tepki versin.
Ben konuk oluyorum, ne istiyorsun ışte.
Mirasımız aşktırın benzerini okudum ben bu forumda ve ilk bölümde bırakıldı ve yine bırakılıyor bi devamını yazamadınız .ss .ss .ss9 bölümlük Hoş Geldin + 16 bölümlük Karadenizde Açan Çiçek + birer bölümlük Eflatun ve Mirasımız Aşktır var yine öndeyim yine.ss
Sağol aklıma fikir verdiğin talkshow cinayeti @sokak sanati
halkın polisinde kullanırım bunu zaten beyaz showun başı devlette dertte pararel devletin showu ilan etmişlerHayırdır coştun yine.
Seni böyle görmeye alışık değiliz.
Mirasımız aşktırın benzerini okudum ben bu forumda ve ilk bölümde bırakıldı ve yine bırakılıyor bi devamını yazamadınız .ss .ss .ss
seninde bıraktığın diziler vardıMirasımız aşktırın benzerini okudum ben bu forumda ve ilk bölümde bırakıldı ve yine bırakılıyor bi devamını yazamadınız .ss .ss .ss
Galiba onu da mı sen yazıyodun aksbdbdbAniden Aşkımı diyorsun
itiraf programı sende değilmiydi? Neden başlatmıyorsun?Bekliyoruz.