DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Fragmanla bile ses getiriyoruz, her eve lazim benden.Her hafta konuk alırız seni
Eflatun ezecek onu
Rütbeni konudan hatırlatayim da tüm forum görüp duyup tepki versin.Hele öyle bir şey yap. Alnının ortasından vururum seni çat diye.
Ben konuk oluyorum, ne istiyorsun ışte.forumdan gitmeyi planlarken bu program da ne şimdi
Yayınlayalı 4-5 gün olmuş ne 20 saati?20 saatlik bir bölümü 20 günlük bölümle kıyaslama
forumdan gitmeyi planlarken bu program da ne şimdi
Yayınlayalı 4-5 gün olmuş ne 20 saati?
İlk bölüm sıkıcı ve uzun olduğu için okunmamış olmasın.Sen reytingleri yayınladığında 20 saatlikti o yüzden listeden çıkar demiştim
İlk bölüm sıkıcı ve uzun olduğu için okunmamış olmasın.
Sorun beğenip beğenmemek değil ki sadece konusu biraz sıkıcı ve bölüm de uzundu. Mesela @ozgur2113 de bunu demişti.
EFÜ ayın 22sinde başlayacakmış moralman çökmüş durumdayımSenide konuk alalım
Sorun beğenip beğenmemek değil ki sadece konusu biraz sıkıcı ve bölüm de uzundu. Mesela @ozgur2113 de bunu demişti.
Fav10 ile en az 20 bölüm anlaşma yaptık ama daha da uzayacaktır çünkü hikayemiz bol. Ayrıca Eflatun 40. bölüme gelebilirse şükret.2.Bölümü bekle o zaman Aşkın Peşinden 15-20 bölüm gibi tıkanır ama bizim senaryomuz en az 40 bölüm
@Yiğitt bir soru cevapla baride fragman olarak koyayım konuya
Fav10 ile en az 20 bölüm anlaşma yaptık ama daha da uzayacaktır çünkü hikayemiz bol. Ayrıca Eflatun 40. bölüme gelebilirse şükret.
Topluca yollarım uğraştırma beni telden zorla yolluyom zaten2.Bölümü bekle o zaman Aşkın Peşinden 15-20 bölüm gibi tıkanır ama bizim senaryomuz en az 40 bölüm
@Yiğitt bir soru cevapla baride fragman olarak koyayım konuya
Bana 20 bölüm süren bir dizini söyler misin? Söyleyemezsin çünkü yok.Her karakterimizin bir sırrı var canım en az 40 dedim Ama AP 20.bölümde final yapar
Bana 20 bölüm süren bir dizini söyler misin? Söyleyemezsin çünkü yok.
Beni yoranlar utansın kardeşim.Güzel bir yapım. Ben ilk defa görücem . @Yiğitt abimi de çok yormayın .
Benim 12 bölüm süren Aşkın Alfabesi'nin yanı sıra 4 bölümlük Umutsuz Adam'ım + 5 bölümlük Sevgi Çiçeği'm + 5 bölümlük Aserat ile Forumun İçinden'im de var yani sen her türlü geçiyorum.16 bölüm süren KAÇ'ımız var
Benim 12 bölüm süren Aşkın Alfabesi'nin yanı sıra 4 bölümlük Umutsuz Adam'ım + 5 bölümlük Sevgi Çiçeği'm + 5 bölümlük Aserat ile Forumun İçinden'im de var yani sen her türlü geçiyorum.
Aşkın Peşinden ve gelecek yaz başlayacak olan yeni dizimiz ile seni sollayacağız.9 bölümlük Hoş Geldin + 16 bölümlük Karadenizde Açan Çiçek + birer bölümlük Eflatun ve Mirasımız Aşktır var yine öndeyim yine.ss