The_Erinch
Süper Favori Üye
Aaa ben 😁😁😁Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
Aaa ben 😁😁😁Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
Hayalimde tam da böyle çünkü Erinç abiBilgisayardaki forum yazisindan mi Erinç abi dedin nasıl benzettim hayalindeki kişi mi F
Sen beni hiç görmedin mi gızzz?Hayalimde tam da böyle çünkü Erinç abi
Niye iddialı olsun yahu. Gerçi resimdeki kadıni da süper çizmiş @Mr.At görmesin şiir yazar hemen
Aha taş geldi kafana @Royal_HighnessEhhhh anonim kalmakdan ziyade sosyal medyanız açık olsa 7/24 görürdünüz 😎😎😎😎
Erinç abi bana taş atmasa içi rahat etmezNiye iddialı olsun yahu. Gerçi resimdeki kadıni da süper çizmiş @Mr.At görmesin şiir yazar hemen
Aha taş geldi kafana @Royal_Highness
Taş atan süper kahraman
Gızzzz 7/24 Gökberke marUz kalıyoruz ama 🤣🤣Ahh en acemi olduğum konu gif atamıyorum ben yaa
Kotam doldu chatgpt. Grok da saçma sapan yapıyorErinç abi bana taş atmasa içi rahat etmezBir gün Sulukuleli Hasibe oluyorum bir gün çakma prenses
Taş atan süper kahraman @The_Erinch de güzel oldu bak
@Royal_Highness Asi Ruhlu Kızımız olsun, sakin gözüken ama eline baltasını verdiğinizde tek hamlede kafa alan cinsden 😎😎
@Angelica İyilik Perisi.. Kimin derdi varsa iyilik aşılar. Herşeyin sadece iyi tarafını görüp, saflık ve iyi niyet pompalar.
@Mr.At Canı sıkılan oldu mu yanına gider, iki şiir patlatır, 3 hikaye yazar ... Gülmeye başlarsın, onunla eğlenir onunla dertlenirsin.. Canını Sıkma Yoldaş
@RüzgarGülü Kafa Bulma Uzmanı.. Herzaman, her ortamda kafanı bulmanı sağlar 😄😄
@Yakamoz-Asi Pinti ama Asi... Kimseye yaranmasına gerek kalmayan, kendi yolunu bilen, kimsenin yalakalığına ihtiyaç duymayan, Çakı Men 😄😄😄
@HollyDemon ☾☆ Canınız mı sıkıldı, iki üfürür rahatlarsınız, üfürükçü bacımız 😁😁
@Zeyno Sırların mı birikti, yandaş ve sırdaşmı arıyorsun..Sırdaş Bacımız.. Kimsenin yalaklığını yapmadan, kendi ayakları Üzerinde durabilen Bacımız 😎😎
Herkes güzeldir yahu. Haberin yok muyduVayy çok güzelmişim beee
Toparlayabilirsem yarın eklerim ana sayfaya resimlerle birlikteLaaaa kafam döndü..
Şimdi biri tam olarak kim nedir yazsın buraya 🤣🤣🤣🤣
Resimler görünmüyorKonu ilk mesajına hayali forum süper kahramanlarını ve hayali resimleri ekledim.
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica @Mr.At ve ilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?