Forum Süper Kahraman Ekibi Kuruluyor! Kim, Hangi Rolde Olurdu?

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,264
Puanı
860
Screenshot_2025-05-10-20-41-01-84_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Diyelim ki forum olarak bir süper kahraman evrenine girdik ve acilen bir ekip kurmamız gerekiyor! Herkesin bir rolü olacak: lider, etkinlik uzmanı, sessiz su derinden gider tipi, enerji bombası, zeki üye, vb.

Kendinizi hangi rolde görüyorsunuz? Başkalarını hangi pozisyona koyardınız?
İster gerçek süper kahraman isimleriyle yazın (örneğin “X kişisi tam bir Reyting Canavarı”), ister kendi uydurduğunuz özel güçlerle...

Kurallar yok, hayal gücüne sınır da yok!
Belki biri forumda görünmezlik ustasıdır, diğeri kahkahasıyla sevmediği üyeyi etkisiz hale getiriyordur.
Yorumlarda başkalarını etiketlemeyi de unutmayın, eğlence artar!

İlk atış benden:
Ben forumun Gece Yargıcı olurum. Genellikle gece takılır, forumu koruyan gizemli figür. Sessizce dengeyi sağlar.

Etkinlik Uzmanı @The_Erinch Forumda etkinlikler yapar, en favorileri seçtirir. Renkli kişiliği ile foruma renk katar.

Asi kahraman @Yakamoz-Asi Forumun aykırı sesi ama doğru bildiğini savunur. Sınırları zorlar ama hep içten.

Sessiz Bekçi @Royal_Highness Herşeyi izler ama nadiren konuşur. Adaleti savunur.

Sıra sizde: Kim hangi rolde?

Evet sizden gelen roller. Hepsi hayal gücü tabi çok takılmadan gülüp geçelim :)

@The_Erinch adlı üyenin forumdaki üyelerle ilgili süper kahraman rolü :)

@Royal_Highness Asi Ruhlu Kızımız olsun, sakin gözüken ama eline baltasını verdiğinizde tek hamlede kafa alan cinsden 😎😎

@Angelica İyilik Perisi.. Kimin derdi varsa iyilik aşılar. Herşeyin sadece iyi tarafını görüp, saflık ve iyi niyet pompalar.

@Mr.At Canı sıkılan oldu mu yanına gider, iki şiir patlatır, 3 hikaye yazar ... Gülmeye başlarsın, onunla eğlenir onunla dertlenirsin.. Canını Sıkma Yoldaş

@RüzgarGülü Kafa Bulma Uzmanı.. Herzaman, her ortamda kafanı bulmanı sağlar 😄😄

@Yakamoz-Asi Pinti ama Asi... Kimseye yaranmasına gerek kalmayan, kendi yolunu bilen, kimsenin yalakalığına ihtiyaç duymayan, Çakı Men 😄😄😄

@HollyDemon ☾☆ Canınız mı sıkıldı, iki üfürür rahatlarsınız, üfürükçü bacımız 😁😁

@Zeyno Sırların mı birikti, yandaş ve sırdaşmı arıyorsun..Sırdaş Bacımız.. Kimsenin yalaklığını yapmadan, kendi ayakları Üzerinde durabilen Bacımız 😎😎

@Yakamoz-Asi DertMan :F

@Royal_Highness adlı üyenin süper kahraman rolleri :)

@Mr.At Forumun Cemal Süreya'sı olan süper kahramanı temsil etsin bence :)

@Zeyno da uğruna şiirler yazılan biri olarak masallardaki Rapunzel'i temsil eden süper kahraman olsun :)

Forumun terlik fırlatma süper kahramanı @Angelica 😎

@Yakamoz-Asi de @Damien Duff için En duygusal Kahraman rolünü verdi :)

@xemrexxx KediMan kedileri sever. Kedilerin kurtarıcısı.

Aşağıdaki resimler de yapay zeka tarafında oluşturulan, hayali süper kahramanlarımız :)

Screenshot_2025-05-14-17-25-13-24_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg

Screenshot_2025-05-14-17-46-11-13_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg

Screenshot_2025-05-15-22-49-39-34_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg

Son düzenleme:
@Royal_Highness Asi Ruhlu Kızımız olsun, sakin gözüken ama eline baltasını verdiğinizde tek hamlede kafa alan cinsden 😎😎

@Angelica İyilik Perisi.. Kimin derdi varsa iyilik aşılar. Herşeyin sadece iyi tarafını görüp, saflık ve iyi niyet pompalar.

@Mr.At Canı sıkılan oldu mu yanına gider, iki şiir patlatır, 3 hikaye yazar ... Gülmeye başlarsın, onunla eğlenir onunla dertlenirsin.. Canını Sıkma Yoldaş

@Yakamoz-Asi Pinti ama Asi... Kimseye yaranmasına gerek kalmayan, kendi yolunu bilen, kimsenin yalakalığına ihtiyaç duymayan, Çakı Men 😄😄😄

@HollyDemon ☾☆ Canınız mı sıkıldı, iki üfürür rahatlarsınız, üfürükçü bacımız 😁😁

@Zeyno Sırların mı birikti, yandaş ve sırdaşmı arıyorsun..Sırdaş Bacımız.. Kimsenin yalaklığını yapmadan, kendi ayakları Üzerinde durabilen Bacımız 😎😎

Kardeşim en son üfürükçü dediğinde itfaiyelerle hemen söndürdüler aman diyeyim :A :F

Girl Power @Angelica kadınların gücü adına :D

Forum Müzik Akademi Profesöru @Zeyno yeni şarkı avcısı :)

Lord of Parlak @serhatt forumun parlak severi. Karşı cinsine ecunnu diye gezinir :F
------

Şair Şirin @Mr.At forumun şairi. Özlü sözleri ve şiirleri ama en unutulmazı Zeyno Zeyno diye gezmesiyle meşhur :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Beni sana bu kadar vahşi düşündürtecek ne demiş veya ne yapmış olabilirim, onu düşünüyorum 2 saattir :A Başlangıçtaki tanımlaman çok iyi ama sonunu beğenmedim ve hiç bana uymadı :D Sadece başlangıcını varsayalım Erinç abi :) @The_Erinch

Sessiz Bekçi @Royal_Highness Herşeyi izler ama nadiren konuşur. Adaleti savunur.
Süper bir tanımlama olmuş, çok beğendim @RüzgarGülü :D

Beni sana bu kadar vahşi düşündürtecek ne demiş veya ne yapmış olabilirim, onu düşünüyorum 2 saattir :A Başlangıçtaki tanımlaman çok iyi ama sonunu beğenmedim ve hiç bana uymadı :D Sadece başlangıcını varsayalım Erinç abi :) @The_Erinch

Süper bir tanımlama olmuş, çok beğendim @RüzgarGülü :D
Gördüğüm gözlemlediğim bu eyvallah kral :D

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
  • Harika
Reactions: Royal_Highness