O ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yaniTavuğu hariç Siyah tavuk et rengide Siyah @RüzgarGülü
O ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yaniTavuğu hariç Siyah tavuk et rengide Siyah @RüzgarGülü
Tavuğu aşk testi için yedirtirler @RüzgarGülüO ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yani![]()
@The_Erinch in arabayı sanayiye götürüyorum dediği yer burası @Yakamoz-Asi @Mr.At @Royal_Highness
Super Tamirci süper kahraman![]()
Overlokçu Makinesi Ayağınıza Geldi..Tamir Erinç abiden sorulur@The_Erinch
Videoyu paylaşmamisim ki@The_Erinch in arabayı sanayiye götürüyorum dediği yer burası @Yakamoz-Asi @Mr.At @Royal_Highness
Super Tamirci süper kahraman![]()
Hergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine giderizBöyle tamirciye can kurban![]()
Hergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine gideriz![]()
Ulaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğizHergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine gideriz![]()
Ulaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğiz. @RüzgarGülü @Mr.At
@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica
Terliği fırlatsa fırlatsa @HollyDemon ☾☆ yada @Zeyno fırlatırUlaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğiz. @RüzgarGülü @Mr.At
@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica
Yok ben davaylan çalışıyorum hemi de demir döküm çift tabanlı davaylan
Bak bak yapay zeka ile çizdim. Bu ya sen yada @HollyDemon ☾☆Yok ben davaylan çalışıyorum hemi de demir döküm çift tabanlı davaylan![]()
Çok güzel olmuş da bana @Zeyno'dan çok @Angelica gibi geldi 🫢🤪Bak bak yapay zeka ile çizdim. Bu ya sen yada @HollyDemon ☾☆
Kafana yersin @Mr.At
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness nasıl resim![]()
Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
Yeminle aynı Erinç abiForumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
![]()
Bilgisayardaki forum yazisindan mi Erinç abi dedin nasıl benzettim hayalindeki kişi mi F