The_Erinch
Süper Favori Üye
Aaa ben 😁😁😁Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
![]()
Aaa ben 😁😁😁Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
![]()
Hayalimde tam da böyle çünkü Erinç abiBilgisayardaki forum yazisindan mi Erinç abi dedin nasıl benzettim hayalindeki kişi mi F
Sen beni hiç görmedin mi gızzz?Hayalimde tam da böyle çünkü Erinç abi![]()
Niye iddialı olsun yahu. Gerçi resimdeki kadıni da süper çizmiş @Mr.At görmesin şiir yazar hemen
Aha taş geldi kafana @Royal_HighnessEhhhh anonim kalmakdan ziyade sosyal medyanız açık olsa 7/24 görürdünüz 😎😎😎😎
Erinç abi bana taş atmasa içi rahat etmezNiye iddialı olsun yahu. Gerçi resimdeki kadıni da süper çizmiş @Mr.At görmesin şiir yazar hemen
Aha taş geldi kafana @Royal_Highness
Taş atan süper kahraman![]()
Gızzzz 7/24 Gökberke marUz kalıyoruz ama 🤣🤣Ahh en acemi olduğum konu gif atamıyorum ben yaa![]()
Kotam doldu chatgpt. Grok da saçma sapan yapıyorErinç abi bana taş atmasa içi rahat etmezBir gün Sulukuleli Hasibe oluyorum bir gün çakma prenses
Taş atan süper kahraman @The_Erinch de güzel oldu bak![]()
@Royal_Highness Asi Ruhlu Kızımız olsun, sakin gözüken ama eline baltasını verdiğinizde tek hamlede kafa alan cinsden 😎😎
@Angelica İyilik Perisi.. Kimin derdi varsa iyilik aşılar. Herşeyin sadece iyi tarafını görüp, saflık ve iyi niyet pompalar.
@Mr.At Canı sıkılan oldu mu yanına gider, iki şiir patlatır, 3 hikaye yazar ... Gülmeye başlarsın, onunla eğlenir onunla dertlenirsin.. Canını Sıkma Yoldaş
@RüzgarGülü Kafa Bulma Uzmanı.. Herzaman, her ortamda kafanı bulmanı sağlar 😄😄
@Yakamoz-Asi Pinti ama Asi... Kimseye yaranmasına gerek kalmayan, kendi yolunu bilen, kimsenin yalakalığına ihtiyaç duymayan, Çakı Men 😄😄😄
@HollyDemon ☾☆ Canınız mı sıkıldı, iki üfürür rahatlarsınız, üfürükçü bacımız 😁😁
@Zeyno Sırların mı birikti, yandaş ve sırdaşmı arıyorsun..Sırdaş Bacımız.. Kimsenin yalaklığını yapmadan, kendi ayakları Üzerinde durabilen Bacımız 😎😎
Herkes güzeldir yahu. Haberin yok muyduVayy çok güzelmişim beee![]()
Toparlayabilirsem yarın eklerim ana sayfaya resimlerle birlikteLaaaa kafam döndü..
Şimdi biri tam olarak kim nedir yazsın buraya 🤣🤣🤣🤣
Resimler görünmüyorKonu ilk mesajına hayali forum süper kahramanlarını ve hayali resimleri ekledim.
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica @Mr.At ve ilgililer![]()