İngiliz Fortitude 1. Sezon Yorumları

önemli değilde iddiaya girdik @sürgünüm le o yüzden kazanmam şart :))

birde demiyormu senin önerdiğin diziler berbat çıkıyor diye oysa özenerek seçiyorum önermeden önce en cillop dizileri öneriyorum arkadaşlaraki mağdur duruma düşmesinler mesela bu furtut mu furtinutmu neyse ismi bu dizide çok güzel:) bunuda sana öneriyorum @yatutarsa :))
Sen yine önermeye devam et ben izlerim. Sakın bir kez olsun benim önerdiğimi de izleme. :)

28 dakikalık hatrım yokmu? Dün ben senin için 1,5 saat sıkıntıdan patladım ya. :)
dün ilk bölümdü benim için değil zaten ilk bölümlere bakıyorduk ya bir fikir edinmek için :) asıl bundan sonra devam edersen hatrımı kırmamış olursun ilk bölümü saymıyoruz :)

komediler 28 dakika ama yorumlayacak pek fazla bişey bulunmuyor komedide ? bunada güldük şunada güldük haricinde yorumlayacak bişey yok :) oysa dramlar öylemi ? dramlar gerçekten yoruma değer diziler hele güzelse muhteşem oluyor yorumlaşmak :)

@destere Ozan'ın 5 puanını görğnce direk vazgeçmiştim.:F
bence yanlış yapmışsın kendin izlemeden karar vermeyeceksin:) belki ozan ın tarzı farklı senin tarzın farklıdır mesela @OzaN marco yuda izlemedi ama biz severek izledik :) ayrıca ozanın her sevdiği dizidende hayır yok :))

bende ilk bölümünü izledim hiçde fena giriş yapmadı? yani biraz sakin bir kafayla izlersen belki izlediğini anlaman bile mümkün :) benim çevremde kalabalık vardı ben gerçi bir fok anlamadım? ama olsun ikinci bölümde karakterleri tanıyacağıma eminim :)

harbiden bu dizinin ikinci bölümü yayınlandımı acaba ? yani altyazısı çıkdımı ?

bence yanlış yapmışsın kendin izlemeden karar vermeyeceksin:) belki ozan ın tarzı farklı senin tarzın farklıdır mesela @OzaN marco yuda izlemedi ama biz severek izledik :) ayrıca ozanın her sevdiği dizidende hayır yok :))

bende ilk bölümünü izledim hiçde fena giriş yapmadı? yani biraz sakin bir kafayla izlersen belki izlediğini anlaman bile mümkün :) benim çevremde kalabalık vardı ben gerçi bir fok anlamadım? ama olsun ikinci bölümde karakterleri tanıyacağıma eminim :)

harbiden bu dizinin ikinci bölümü yayınlandımı acaba ? yani altyazısı çıkdımı ?

belki bakarım hafta içi.:X

Ateş olduğunu sen de kabul ediyorsun sorun bizde değil dizide. :D
ben bir üç dört bölüm izleyeceğim bir yerlerden bir ışık seziyorum bakalım düzelecekmi :) birazda imdb puanı etkili oldu 8 ve üstü puanlı dizilerde mutlaka bişeyler vardır bir kaç bölüm şans tanımak lazım :)

Sürekli azaltıyorsun bölümleri bu gidişle sen de üçüncü bölümü göremeyeceksin. :D
imdb si düşmüş :) yoksa azaltmaya niyetim yoktu ,:) ama bundan sonra izleyeceğim iki bölümü beğenirsem imdb ye hiç bakmam devam ederim sonuna kadar :)

ben bir üç dört bölüm izleyeceğim bir yerlerden bir ışık seziyorum bakalım düzelecekmi :) birazda imdb puanı etkili oldu 8 ve üstü puanlı dizilerde mutlaka bişeyler vardır bir kaç bölüm şans tanımak lazım :)

en son baktığımda 8.1 di ne çabuk düştü ? yine de iki bölüm daha izlemem lazım :))

Sürekli azaltıyorsun bölümleri bu gidişle sen de üçüncü bölümü göremeyeceksin. :D
2015'in yeni dizilerine bakarken bakın ne buldum. :)