İngiliz Fortitude 1. Sezon Yorumları

kesinlikle yanlış hatırlıyorsun :) ben ilk bölümün ilk 15 dakikasına baktım sonra foruma girip @Forumdash a dedimki bele bele bir dizi var çok güzel bir diziye benziyor başlamayı düşünüyorum demiştim sonra forumdash da bende ona bakacaktım demişti , sonra senide konuda etiketledim hatta sen ne demiştin tam hatırlamıyorumda izlerim falan gibi bişey söylemiştin :)

tek hatırlamadığım @OzaN konuyu nasıl açtı kendiliğindenmi açtı forumdash ın ısrarıylamı açtı neyse yani sonra konu açılınca diziye topluca dalmış olduk :))

ahh ahh şimdi @Forumdash ın dili olsada konuşsa :)) benim haklı olduğum gün gibi ortada :)
İlk 15 dakika olayını bilmem de ben diziyi daha ilk sezondan izliyordum. @yatutarsa da izliyordu. Yani başlığın olması çok normaldi. :):)

Hacı olayın aslı şöyle; OzaN, Forumdash, yatutarsa ve BesaleT diziyi izlerken sen izlemiyordun bile. Sen banlı olduğun zamanlar bu arkadaşlar bana önerdi. Bende senin için keşke destere'de olsa birlikte izleriz demiştim. Sen o arada foruma dışardan giriş yapıyor olmalısınki benim mesajımı görmüşsün ve banın kalktığında 2. sezon 3. bölümden giriş yaptın daha önceye ait yorumunda yok zaten, varsa göster???
senin anlattığın olay benim bahsetiğim şeyden 6 ay sonrası :)

ben konuyu yabancı diziler sohbet bölümünde açmıştım :) şimdi öyle bir yerden konudan bahsetmişimki benim mesajımı bulmam en az üç günümü alır o yüzden ispat edemiyorum ne yazıkki :) şahitte kayıplarda :) bu durumda haklısın diyeyim yapacak bişey yok :)

ben konuyu yabancı diziler sohbet bölümünde açmıştım :) şimdi öyle bir yerden konudan bahsetmişimki benim mesajımı bulmam en az üç günümü alır o yüzden ispat edemiyorum ne yazıkki :) şahitte kayıplarda :) bu durumda haklısın diyeyim yapacak bişey yok :)
Hacı yüz yüze bakan insanlarız kimin haklı olduğu önemli değil. Çokta ciddiye alma her şeyi 40 tane dizi izliyoruz kafaların karışması normal. :)

Anladım , bunu en iyi @Forumdash bilir o zaman :D
vikings dizisi ABD ve Kanada'da 3 Mart 2013 günü yayına başlamış. bizde vikings konusunun açılışı 27 şubat 2014, yani ilk sezon bittikten sonra ikinci sezon başlarında konu açılmış forumda :) @OzaN diyor ya diziyi baştan beri izliyorduk hayır işte baştan beri izlemiyorduk, ilk sezonunda diziden haberimiz yoktu :) ilk konuyu çıtlatan bendim :) ama gelde @sürgünüm e anlat bunu :))

bu arada vikings sayesinde fortidude dizisi ne biçim reyting yapmıştır :)) vikings in lagertasına aslaug una nazar değmesin :))

ilk sezon diziden haberimiz vardı dest :) https://fav10.net/forum/threads/vikings-yeni-sezonu-ne-zaman-açıyor.207419/ @OzaN

o zaman konusu yoktu en son izlediğiniz dizi konusunda benim yorumlar :)
konudaki üçüncü yoruma bak daha izlememişsin bile diziyi :X

ama o konudaki üçüncü mesaja bak diziye başlayacağım diyorsun. :) hem yeni sezon başlangıç tarihi konusu ilk bölümden mi belli olacaktı :D
evet başlayacağım diyorum ve sonra başlıyorumda:) hatta başladıktan sonra dizi güzel konusu niye yok diyorum sohbet kısımlarında falan:) sonrada ben ban aldıktan sonra konu açılıyor demekki siz konusuz izliyordunuz o zaman yani izliyordunuz ama konu açılmamıştı başka bir alternatif yok :))

evet başlayacağım diyorum ve sonra başlıyorumda:) hatta başladıktan sonra dizi güzel konusu niye yok diyorum sohbet kısımlarında falan:) sonrada ben ban aldıktan sonra konu açılıyor demekki siz konusuz izliyordunuz o zaman yani izliyordunuz ama konu açılmamıştı başka bir alternatif yok :))
evet konusu yoktu dedim ya benim mesajlar en son izlediğiniz dizi konusunda diye :)

evet konusu yoktu dedim ya benim mesajlar en son izlediğiniz dizi konusunda diye :)
bende unutkanlık var şimdi eminim ben bu dizin ilk 15 dakikasını @yatutarsa nın açtığı konudan önce izlemişimdir hatta bahsetmişimdir, ama yatutarsa konu açınca yeni keşfetmişim gibi yorum yazmışım? oysa ben daha önce keşfetmişimde kahrolası hafızam yüzünden geç kalmışım :))

@sürgünüm le aramızdaki iddiaya gelince tabikide ben kazandım iddiayı :)bu yılbaşı kutlamasında tüm tekirdağ ve kuruyemiş veya ıvır zıvır masrafları sürgünüm üstlenecek iddiayı kaybetmek kolay iş değil :))

bende unutkanlık var şimdi eminim ben bu dizin ilk 15 dakikasını @yatutarsa nın açtığı konudan önce izlemişimdir hatta bahsetmişimdir, ama yatutarsa konu açınca yeni keşfetmişim gibi yorum yazmışım? oysa ben daha önce keşfetmişimde kahrolası hafızam yüzünden geç kalmışım :))

@sürgünüm le aramızdaki iddiaya gelince tabikide ben kazandım iddiayı :)bu yılbaşı kutlamasında tüm tekirdağ ve kuruyemiş veya ıvır zıvır masrafları sürgünüm üstlenecek iddiayı kaybetmek kolay iş değil :))
çok da önemli değil kimin bahsettiği üçüncü sezon başlıyor onu düşünelim :))

çok da önemli değil kimin bahsettiği üçüncü sezon başlıyor onu düşünelim :))
önemli değilde iddiaya girdik @sürgünüm le o yüzden kazanmam şart :))

birde demiyormu senin önerdiğin diziler berbat çıkıyor diye oysa özenerek seçiyorum önermeden önce en cillop dizileri öneriyorum arkadaşlaraki mağdur duruma düşmesinler mesela bu furtut mu furtinutmu neyse ismi bu dizide çok güzel:) bunuda sana öneriyorum @yatutarsa :))

Günaha girmem ben siz kutlayin :X