İngiliz Fortitude 1. Sezon Yorumları

İlk 15 dakika olayını bilmem de ben diziyi daha ilk sezondan izliyordum. @yatutarsa da izliyordu. Yani başlığın olması çok normaldi.

senin anlattığın olay benim bahsetiğim şeyden 6 ay sonrası

ben konuyu yabancı diziler sohbet bölümünde açmıştım
şimdi öyle bir yerden konudan bahsetmişimki benim mesajımı bulmam en az üç günümü alır o yüzden ispat edemiyorum ne yazıkki
şahitte kayıplarda
bu durumda haklısın diyeyim yapacak bişey yok

Hacı yüz yüze bakan insanlarız kimin haklı olduğu önemli değil. Çokta ciddiye alma her şeyi 40 tane dizi izliyoruz kafaların karışması normal.

Anladım , bunu en iyi @Forumdash bilir o zaman
vikings dizisi ABD ve Kanada'da 3 Mart 2013 günü yayına başlamış. bizde vikings konusunun açılışı 27 şubat 2014, yani ilk sezon bittikten sonra ikinci sezon başlarında konu açılmış forumda
@OzaN diyor ya diziyi baştan beri izliyorduk hayır işte baştan beri izlemiyorduk, ilk sezonunda diziden haberimiz yoktu
ilk konuyu çıtlatan bendim
ama gelde @sürgünüm e anlat bunu
)

bu arada vikings sayesinde fortidude dizisi ne biçim reyting yapmıştır
) vikings in lagertasına aslaug una nazar değmesin
)

ilk sezon diziden haberimiz vardı dest
https://fav10.net/forum/threads/vikings-yeni-sezonu-ne-zaman-açıyor.207419/ @OzaN

o zaman konusu yoktu en son izlediğiniz dizi konusunda benim yorumlar

konudaki üçüncü yoruma bak daha izlememişsin bile diziyi

konunun açıldığı tarih 25 aralık 2013
yani yine ilk sezon bitiminden sekiz ay sonrası
)
ama o konudaki üçüncü mesaja bak diziye başlayacağım diyorsun.
hem yeni sezon başlangıç tarihi konusu ilk bölümden mi belli olacaktı

ama o konudaki üçüncü mesaja bak diziye başlayacağım diyorsun.
hem yeni sezon başlangıç tarihi konusu ilk bölümden mi belli olacaktı
evet başlayacağım diyorum ve sonra başlıyorumda
hatta başladıktan sonra dizi güzel konusu niye yok diyorum sohbet kısımlarında falan
sonrada ben ban aldıktan sonra konu açılıyor demekki siz konusuz izliyordunuz o zaman yani izliyordunuz ama konu açılmamıştı başka bir alternatif yok
)

evet konusu yoktu dedim ya benim mesajlar en son izlediğiniz dizi konusunda diye

evet konusu yoktu dedim ya benim mesajlar en son izlediğiniz dizi konusunda diye
bende unutkanlık var şimdi eminim ben bu dizin ilk 15 dakikasını @yatutarsa nın açtığı konudan önce izlemişimdir hatta bahsetmişimdir, ama yatutarsa konu açınca yeni keşfetmişim gibi yorum yazmışım? oysa ben daha önce keşfetmişimde kahrolası hafızam yüzünden geç kalmışım
)

@sürgünüm le aramızdaki iddiaya gelince tabikide ben kazandım iddiayı
bu yılbaşı kutlamasında tüm tekirdağ ve kuruyemiş veya ıvır zıvır masrafları sürgünüm üstlenecek iddiayı kaybetmek kolay iş değil
)

çok da önemli değil kimin bahsettiği üçüncü sezon başlıyor onu düşünelim
)

çok da önemli değil kimin bahsettiği üçüncü sezon başlıyor onu düşünelim
)
önemli değilde iddiaya girdik @sürgünüm le o yüzden kazanmam şart
)

birde demiyormu senin önerdiğin diziler berbat çıkıyor diye oysa özenerek seçiyorum önermeden önce en cillop dizileri öneriyorum arkadaşlaraki mağdur duruma düşmesinler mesela bu furtut mu furtinutmu neyse ismi bu dizide çok güzel
bunuda sana öneriyorum @yatutarsa
)

Günaha girmem ben siz kutlayin