Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Eski yarışlardan pasajlar sunuyor. Ben yeni yarış sandım.

Dün gece elektrikler kesikti izleyemedim ancak şarjım bitene kadar online sıralamayı takip edebildim.

Bottas'ın batırması Red Bull'a rahat bir yarış geçirtmiş diye anladım ama Bottas'a ne olduğunu izleme şansım olmadı henüz.

Perez'in istediğim gibi ilk üçe kalması güzel oldu.
Keşke Hamilton'ı geçebilseymiş de olmamış...

Raikkonen 8. olmayı başarmış. Vettel - Raikkonen - Alonso enteresan P7-P8-P9 olmuşlar. Raikkonen'in kariyerinin son yarışlarında vites arttırması sevindirici.

Verstappen işi bitirdi gibi artık, peşindeki adam Hamilton gibi bir kurt olmasa %100 şampiyonluğu garantiledi bile diyebilirdik ancak şimdilik kesin konuşmamakta fayda var...

Onun dışında asıl şaşırtıcı olan nokta takımlar klasmanında da Red Bull'un, Mercedes'in iyice yakasına yapışmış olması. Bunda da Bottas'ın katkısı büyük oldu.

Sezon nasıl sona erecek çok merak ediyorum, son yılların heyecanlı sezonu...

Reactions: 12.Adam and bazinga
Büyük konuşmak için çok erken, tek kazaya bakar maalesef. Son yarışa inşallah 26+ farkla girmeyi başarır Verstappen...

Red Bull'un Mercedes'e yaklaşması süper oldu gerçekten.
Perez'in son haftalarda kendine gelmesi ve Bottas'ın her 3 yarışta 1 motor değiştirmesi de bunda etken.

Reactions: 12.Adam
Kötü. Fark açılınca heyecan azalıyor
Heyecanlanacak bir sürü konu var. Hamilton'ın 322322. kez şampiyon olma ihtimalinden kurtulalım da Ferrari - McLaren rekabetine odaklanalım. Raikkonen'in kariyerinin son yarışında neler yapacağına odaklanalım.

Her şeyi geçtim Mercedes - Red Bull markalar şampiyonluğu rekabetinin sezonun son yarışına kadar süreceği kesin gibi.

Reactions: XanTier
Tamam Hamilton 89. kez şampiyon olsun istemiyoruz ama bu kadar da erken bitmeseydi bu iş, heyecanlı bir rekabet izliyorduk ne güzel.
Yahu sezon bitmiş zaten. Bu yarış sonrası 3 yarış kalıyor. Duyan da 43 yarış önceden şampiyon belli oldu sanacak.