O toparlar, bu sezon antrenman onun için.Marquez'e artık şaşırmıyorum Rins gibi olmaya başladı
------
Zarco kral yine en iyi Ducati olduğunu gösteriyor 👑
O toparlar, bu sezon antrenman onun için.Marquez'e artık şaşırmıyorum Rins gibi olmaya başladı
3 yarış üst üste düşmesi normal değil yani forma geri dönmek için yarışları bitirmesi lazım böyle sadece özgüvenini kaybeder Lorenzo gibi olurO toparlar, bu sezon antrenman onun için.Gayet iyi gidiyordu ama
Lorenzo egolu olduğu için, 2 kez üst üste kötü sezonu kaldıramadı egosu3 yarış üst üste düşmesi normal değil yani forma geri dönmek için yarışları bitirmesi lazım böyle sadece özgüveni kaybeder Lorenzo gibi olur
Ben de aynı benzetmeyi yapıyorumDucati düzlükte 2019 Ferrari gibi
Fabio pite girmeli çok riskliRossi :/
------
Ben de aynı benzetmeyi yapıyorum![]()
Nasıl oldu anlamadım, ilk defa görüyorum böyle Bi şeyFabio pite girmeli çok riskli
çok riskli düşse %50 çok kötü yaralınabilirdiNasıl oldu anlamadım, ilk defa görüyorum böyle Bi şey
Aynen çok riskli ama MotoGP'nin güvenlik pek umrunda değil, F1 çok daha ihtiyatlı o konuda.çok riskli düşse %50 çok kötü yaralınabilirdi
Keşke takip etmeseydin.Hamilton cidden zeki adam. Önce Leclerc'i DRS olmadan geçti sonra da bilerek onu arkasında tutup Verstappen'i yaklaşmasına izin vermeden lastiklerini korudu. Verstappen öne geçene kadar lastikleri de ısındırmış oldu. Hata yapmadığı sürece yarışı önde bitirir.
Bu yarışta yine Sainz'i takip ediyorum ben. Arabayı daha dengeli kullanıyor. Gereksiz bir agresiflik göstermiyor.
Der demez gitti SainzHamilton cidden zeki adam. Önce Leclerc'i DRS olmadan geçti sonra da bilerek onu arkasında tutup Verstappen'i yaklaşmasına izin vermeden lastiklerini korudu. Verstappen öne geçene kadar lastikleri de ısındırmış oldu. Hata yapmadığı sürece yarışı önde bitirir.
Bu yarışta yine Sainz'i takip ediyorum ben. Arabayı daha dengeli kullanıyor. Gereksiz bir agresiflik göstermiyor.
Onsuz da geçerdi, 4 saniye fark var, Hamilton 5 sn kaybetti 2si pitteMercedes pit stop ekibi cansınız.![]()