Oha kazalar bitmek bilmiyor
Gunter senin kadar umutlu değil.Mick kaza yapmazsa ilk 10'da başlar gibi bu gidişle.![]()
Ön kanat gitti bir şey olmaz.Leclerc şahanesin.Hak ettiğin başlangıcı bu kez almış oldun.
Sainz'ınki talihsizlik oldu. İnşallah kolay toparlayabilirler.
Hamilton'ın Verstappen'i geçmesi kötü oldu ama Bottas'ın 10. sırada kalması şahane.![]()
Neymiş bu işin taktiği?Hahahaha Ferrari pole işinde taktiği buldu. Yarın için kimseyi favori görmüyorum. Her an birini bariyerlerden toplama olasılığımız çok yüksek. Sırf bu yüzden Azerbaycan pistini çok seviyorum.
Ön kanat gitti bir şey olmaz.![]()
Liderliği alınca bir arabayı duvara vurup seansı bitirmek.Neymiş bu işin taktiği?![]()
Yalnız enfes bir sıralama turu finali olacaktı. Sezonun en iyi turunu kaçırdık resmen çılgın Japon yüzünden.Leclerc, herkes hava koridoru kovalarken kendini en öne atarak bir kez daha sempatimi kazandı. Sondaki kaza da kaderin cilvesiydi resmen. Podyum büyük ihtimalle geliyor.![]()
sainz ya da leclerc olsaydı evet ama kırmızı bayrak Tsunoda yüzünden oldu.Liderliği alınca bir arabayı duvara vurup seansı bitirmek.![]()
Verstappen mor sektör yapmıştı.Yalnız enfes bir sıralama turu finali olacaktı. Sezonun en iyi turunu kaçırdık resmen çılgın Japon yüzünden.![]()
Charles dışında son turda 1 sektöru hiçkimse bitiremedi, bir de 1 sektöru mor yapan Max değil Leclerc'di.Verstappen mor sektör yapmıştı.Leclerc'de kalmazdı pole o kesin.
Muhabirlerden biri Verstappen'e mor sektörle geliyordun ama kaza oldu diye bir soru sormuş onu Twitter'da görünce yazmıştım ben de buraya.Charles dışında son turda 1 sektöru hiçkimse bitiremedi, bir de 1 sektöru mor yapan Max değil Leclerc'di.
Ekli dosyayı görüntüle 103438
Ekli dosyayı görüntüle 103439
Yeni uyandım 20dk geriden izliyorum@XanTier hala 1 turda SC güzel bir yarış olacak galiba,izliyormusun?
1-5(8)-3(10) iki tane podyum ile çok güzel bir hafta geçirdi özellikle en önemli yarışta 10 sıradan 3 sıraya yükselmeye başardı.Bütün yarışı izleyemedim sadece son turları ama Schwartzman için sevindim çok kötü bir sezon açılışı oldu onun için umarım en azından bu haftayı güzel geçirir.
Bence daha büyük ceza vermeleri lazım sen orda şampiyonluk için savaşan birisini yarış dişi bırakıyorsun ve sadece 10san ceza alıyorsun bana saçma geliyorlar,çünkü diğeri yarış dışı kalırken bu devam ediyor ve galibiyet,podyum ve ya puanlar için yarışmaya devam ediyor.Ticktum yaktı ortalığı, Pourchaire'e yazık oldu o viraja 3 kişi girilir mi hiçGüzel yarıştı @BARON男爵
Moto3 hep böyle ya, arada bakıyorum 15 kişi yarışıyolar galibiyet için1-5(8)-3(10) iki tane podyum ile çok güzel bir hafta geçirdi özellikle en önemli yarışta 10 sıradan 3 sıraya yükselmeye başardı.
Bence daha büyük ceza vermeleri lazım sen orda şampiyonluk için savaşan birisini yarış dişi bırakıyorsun ve sadece 10san ceza alıyorsun bana saçma geliyorlar,çünkü diğeri yarış dışı kalırken bu devam ediyor ve galibiyet,podyum ve ya puanlar için yarışmaya devam ediyor.
------
@XanTier bunlara bak son tur ve galibiyet için 15 kişi mücadele ediyor
------
Marquez'e artık şaşırmıyorum Rins gibi olmaya başladıYa yine bir MotoGP klasiği, yarış öncesi beklentilerle alakası olmayan bir yarış, harika gidiyor hiç bir şey öngöremiyorum@BARON男爵