tam bitirdim senin yorumu gördümizledinmi diziyi hanı la yorumun nerde ?
tam bitirdim senin yorumu gördümizledinmi diziyi hanı la yorumun nerde ?
abe in atını yoraydın baritam bitirdim senin yorumu gördümeklenecek fazla bişi yok boşuna parmakalrımı yormayayım
sahteymiş yo loabe in atını yoraydın bari
en önemli yerden spoiler verdin şimdi milletin tüm hevesi kaçtı izlemeyen arkadaşlar artık bölümü izleyemeyeceksahteymiş yo loçinli çocuk kapak yaptı abe ye
o araba sahnesi ilginçti @Çiğdem- in parlak henry si marsa düşse evinin yolunu bulur))
ayy durun hemen spoi vermeyin ben izleyemedim bugün bakıcam 🙂🙂🙂izledinmi diziyi hanı la yorumun nerde ?
çok yavaşsın .ssayy durun hemen spoi vermeyin ben izleyemedim bugün bakıcam 🙂🙂🙂
ne yavası bee zaten dün akşam çıktı kaçağı izlediğim için bakamadım 🙂🙂🙂çok yavaşsın .ss
bir de kaçak ı izledim diyorne yavası bee zaten dün akşam çıktı kaçağı izlediğim için bakamadım 🙂🙂🙂
çabuk izle kendimi zor zaptediyorum spoiler vereceğimayy durun hemen spoi vermeyin ben izleyemedim bugün bakıcam 🙂🙂🙂
1x13
Bu bölüm diğelerine göre daha değişikti.
8.5/10işlenen cinayetin martinez'in geçmişi ile ilgili olması daha bir heyecanlı yaptı bölümü.dedektifin kocası tam bir pislik çıktı rıza bababu arada dedektifin sarıp sarıp izlediği kısımd adam başkasıyla konuşuyor bence, beklenir ondan) morgan başkan yine çözdü olayı.. abe de yeni bir çırak buldu kendine herhal ))
çabuk izle kendimi zor zaptediyorum spoiler vereceğim)
dedektifin kocası niye pislik çıktı ben o kısmı anlamadım ?
farklı dizimi izledik yanlışlıkla ?
ölenlerin kaburgalarını açıyorlar çiçek gibi açılıyor kadavra13.bölümü izledim
@xemrexxx @yatutarsa @destere
yine güzel sıkılmadan bir bölüm izledik abenin atın olan düşkünlüğü çok komikti bence hahaha jo yu yakalar yakalamaz atından bahsetmesi falan bölümün en komik anlarıydıaaa bu arada bunlar ölenleri nasıl parçalıyor öyle yaa
henrry ve jo yakınnlşıyorlar birbirleriende yakışıyorlar bence
ölenleri öyle kesip biçmelerine kim izinn veriyorölenlerin kaburgalarını açıyorlar çiçek gibi açılıyor kadavra)
kesin bir karışıklık varadamı vurdu ya
doktora herşey serbestölenleri öyle kesip biçmelerine kim izinn veriyor
senidemi kesip biçicekler yani hahahahkesin bir karışıklık varbahsettiğin dedektif jo martinez değilmionun eski kocası herhangi birini vurmadıki??
doktora herşey serbestbiz sıradan insanlar sadece elbisenin altını görmek için neler çekiyoruzoysa doktorlar daha derinlere inebiliyorlar)
yoo sadece seyretmelerine izin vereceğim dokunmak yasak vasiyetimi hazırlıyorum şimdidensenidemi kesip biçicekler yani hahahah
yoo sadece seyretmelerine izin vereceğim dokunmak yasak vasiyetimi hazırlıyorum şimdiden
@yatutarsa ile anlaşamadığımız bir konu var sanada soralım bakalım sen orayı nasıl anladınyatutarsa diyorki dedektif jo martinezin kocası katilmiş diyor ben öyle birşey görmedim sen dersin bu işe ?
hahahah ayyy @yatutarsa onuda nereden görmüş acaba öyle birşey işlenmedi konudayoo sadece seyretmelerine izin vereceğim dokunmak yasak vasiyetimi hazırlıyorum şimdiden
@yatutarsa ile anlaşamadığımız bir konu var sanada soralım bakalım sen orayı nasıl anladınyatutarsa diyorki dedektif jo martinezin kocası katilmiş diyor ben öyle birşey görmedim sen dersin bu işe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?