ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x7

Yine mesajlar mesajlar bir bölümdü. Zevkle izledim. İlginç bir son bekliyordum beklediğim gibi de oldu. Abe'in son repliği güldürdü

8/10

bu dizinin 8. bölümü ne zaman yayınlanıyordu @Forumdash ? diziyi iptalmi ettiler noldu ? gothamla aynı gün yayınlanıyordu sanırım ?

Bu dizinin bölüm anlayışını bir türlü anlayamadım, online dizi sitesi tarihlerini doğru göstermiyor bir türlü.

8.bölüm fragmanda 2 kasım yazıyordu ama son anda haftaya ertelenmiş olmalı bu hafta
zaten süpernatural the flash ve birkaç diziler de ertelenmiş durumda foreverde onlara uymuş sanırım
her gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum

umarım forever a bişey olmaz en azından konusu ilginç pek bir gelişme olmasada ...

her gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum

umarım forever a bişey olmaz en azından konusu ilginç pek bir gelişme olmasada ...
o diğer ölümsüz adam ortaya çıkmada dizi iptal olursa eğer çatlarım ben meraktan