bir çözüm daha var. ama biraz karışık. linux usb kurtama diski indirip cd ye kurman ondan sonra bilgisayarı cd den çalıştıp içidekileri kopyalaman lazım bunların hepsi ayrı iş istersen deneyebilirizne zaman bişey indirsem bilgisayara bişeyler oluyor
internetin ana sayfası değişiyo kendi kendine çıkıyo hız düşüyo @OzaN o dediğini indirdim bi işe yaramadığı gibi internete de bişeyler oldu ana sayfayı ayarlayamıyorum
aga benim bunları yapmam çok zor gözlemcinin dediğini yapalım azdan az çoktan çok giderbir çözüm daha var. ama biraz karışık. linux usb kurtama diski indirip cd ye kurman ondan sonra bilgisayarı cd den çalıştıp içidekileri kopyalaman lazım bunların hepsi ayrı iş istersen deneyebiliriz
Programı yüklerken seçeneklerden başka program falan da mı yükledin acabane zaman bişey indirsem bilgisayara bişeyler oluyor
internetin ana sayfası değişiyo kendi kendine çıkıyo hız düşüyo @OzaN o dediğini indirdim bi işe yaramadığı gibi internete de bişeyler oldu ana sayfayı ayarlayamıyorum
ya admin bilmiyorum sorun bende mi ne zaman bişey indirsem hep böyle oluyo korkuyorum artık hiçbişey indirmiyorumProgramı yüklerken seçeneklerden başka program falan da mı yükledin acaba
denedim yine olmadıAga bilgisayarin başka girisine takmayi denedin mi ?
Virus taramasi yap benceya admin bilmiyorum sorun bende mi ne zaman bişey indirsem hep böyle oluyo korkuyorum artık hiçbişey indirmiyorum
anasayfa falan niye değişiyo sizde de böyle oluyo mu
denedim yine olmadı
Hayır video vs herşey geri geliyor bendede olmuştu sd cardtta ne varsa gitmişti geri geldiKüçük şeyleri kurtarırda, video tarzı sanmıyorum. recuva o tarzda bişi videoları isim olarak getiriyordu, byte byte yerine koyması zor birşey. Teknoloji gelişmediyse tabi her gün silip geri getirmeye çalışmıyorum.
Yok aga flashta ne varsa işte kurtarmanın en iyi yoludur 😉aga benim bunları yapmam çok zor gözlemcinin dediğini yapalım azdan az çoktan çok gider
@gözlemci aga sildiğin herşey derken sadece flashbellekteki sildiklerim mi yoksa bilgisayarda ne sildiysem hepsi mi geri gelir
usb ye format atıp recovery programıyla kurtarmay çalışmakaga benim bunları yapmam çok zor gözlemcinin dediğini yapalım azdan az çoktan çok gider
@gözlemci aga sildiğin herşey derken sadece flashbellekteki sildiklerim mi yoksa bilgisayarda ne sildiysem hepsi mi geri gelir
muhtemelen sorun bir virüs yada usb nin güvenli çıkarmadan yapılmasından kaynaklı. ama şuan usb ye girilemediğinden virüs pek işe yaramaz format atıp recovery proramı denemek lazım
Seninkini de okuyup çözerim sen söyle @beyazsoy'un bişey bildiği yok.yav aga ben 2 saattir bunun çözümüne bakıyorumda adam akıllı bişey yok
konuda yazıyo ya biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecekSeninkini de okuyup çözerim sen söyle @beyazsoy'un bişey bildiği yok.
hadi bismillah yapıyorum aga son çare bu@takas aga şimdi flash belleği tak biçimlendir de ve daha sonra programı yükle programı açtığında 2 sekme çıkıcak recover my files de ondan sonra gelsin tüm dosyalar