Flashbellek Biçimlendirme Sorunu

@gözlemci bin yöntemi de olabilir ama hepsini kurtaramaya bilirsin . usb belek tamir programları var onları dene. Ama önce başka USB portlara tak varsa başka bilgisayara tak ve bir daha güvenli Çıkart yapmadan USB belleği çıkarma

ne zaman bişey indirsem bilgisayara bişeyler oluyor
internetin ana sayfası değişiyo kendi kendine çıkıyo hız düşüyo @OzaN o dediğini indirdim bi işe yaramadığı gibi internete de bişeyler oldu ana sayfayı ayarlayamıyorum

anlaşıldı burdan bişey çıkmayacak silinirse silinsin ya off kaç saattir başım ağrıdı artık

internetin ana sayfası değişiyo kendi kendine çıkıyo hız düşüyo @OzaN o dediğini indirdim bi işe yaramadığı gibi internete de bişeyler oldu ana sayfayı ayarlayamıyorum
bir çözüm daha var. ama biraz karışık. linux usb kurtama diski indirip cd ye kurman ondan sonra bilgisayarı cd den çalıştıp içidekileri kopyalaman lazım bunların hepsi ayrı iş istersen deneyebiliriz

bir çözüm daha var. ama biraz karışık. linux usb kurtama diski indirip cd ye kurman ondan sonra bilgisayarı cd den çalıştıp içidekileri kopyalaman lazım bunların hepsi ayrı iş istersen deneyebiliriz
aga benim bunları yapmam çok zor gözlemcinin dediğini yapalım azdan az çoktan çok gider :D

@gözlemci aga sildiğin herşey derken sadece flashbellekteki sildiklerim mi yoksa bilgisayarda ne sildiysem hepsi mi geri gelir

Programı yüklerken seçeneklerden başka program falan da mı yükledin acaba :(

8 senedir bilgisayarım var hala bi halt öğrenemedim resmen teknoloji fukarasıyım :D keşke 1970 lerde falan yaşasaydım mis gibi :D

Küçük şeyleri kurtarırda, video tarzı sanmıyorum. recuva o tarzda bişi videoları isim olarak getiriyordu, byte byte yerine koyması zor birşey. Teknoloji gelişmediyse tabi her gün silip geri getirmeye çalışmıyorum. :D
Hayır video vs herşey geri geliyor bendede olmuştu sd cardtta ne varsa gitmişti geri geldi :)

aga benim bunları yapmam çok zor gözlemcinin dediğini yapalım azdan az çoktan çok gider :D

@gözlemci aga sildiğin herşey derken sadece flashbellekteki sildiklerim mi yoksa bilgisayarda ne sildiysem hepsi mi geri gelir
Yok aga flashta ne varsa işte :) kurtarmanın en iyi yoludur 😉

usb ye format atıp recovery programıyla kurtarmay çalışmak

Adw Clenar kullanabilirsin bir dene bence ama tabii benim düşüncem @OzaN ile @beyazsoy virus tarama işine ne der onu bilemedim
muhtemelen sorun bir virüs yada usb nin güvenli çıkarmadan yapılmasından kaynaklı. ama şuan usb ye girilemediğinden virüs pek işe yaramaz format atıp recovery proramı denemek lazım

@takas aga şimdi flash belleği tak biçimlendir de ve daha sonra programı yükle programı açtığında 2 sekme çıkıcak recover my files de ondan sonra gelsin tüm dosyalar :)

Seninkini de okuyup çözerim sen söyle @beyazsoy'un bişey bildiği yok. :)
konuda yazıyo ya :d biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek

@takas aga şimdi flash belleği tak biçimlendir de ve daha sonra programı yükle programı açtığında 2 sekme çıkıcak recover my files de ondan sonra gelsin tüm dosyalar :)
hadi bismillah yapıyorum aga son çare bu :D
büyük ihtimalle kurtaramayacam ama denemekte fayda var