İnşallah olur , Bende oluyordu yani olmalı dakonuda yazıyo ya biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek
hadi bismillah yapıyorum aga son çare bu
büyük ihtimalle kurtaramayacam ama denemekte fayda var
İnşallah olur , Bende oluyordu yani olmalı dakonuda yazıyo ya biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek
Şaka yapıyorum her zaman yardımcı oldun bana sağolasın. Bu arada adaptörde geldi.kurtarıcı geldi işte)))
Beşiktaş maç konusuna yorumlarını sevmedim, yardım falan etmem sana uğraş dur banane.konuda yazıyo ya biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek
kimseye kendimizi sevdirmeye çalışmıyoruz ister et ister etme zaten yardım istemedim ki kendin söyledinŞaka yapıyorum her zaman yardımcı oldun bana sağolasın. Bu arada adaptörde geldi.
Beşiktaş maç konusuna yorumlarını sevmedim, yardım falan etmem sana uğraş dur banane.
biliyorum ya ama yardımcı olsan iyi olur)). hayırlı olsun adaptörün. pilin kaç saat gidiyorŞaka yapıyorum her zaman yardımcı oldun bana sağolasın. Bu arada adaptörde geldi.
Beşiktaş maç konusuna yorumlarını sevmedim, yardım falan etmem sana uğraş dur banane.
Ortalama 1,5 saat daha ne olsun.biliyorum ya ama yardımcı olsan iyi olur)). hayırlı olsun adaptörün. pilin kaç saat gidiyor
Allah bereket versin )))Ortalama 1,5 saat daha ne olsun.
Aga şimdi bir dakika programı açıyom
lost files nerde göremiyorumAga şimdi bir dakika programı açıyom
@takas programı kurduktan sonra flashı takıp recover files dedikten sonra dosyalar taranır
Tarattığında da lost files olan kasöre hepsi gelicektir..
O yandaki klasörün içi dolu olması gereklost files nerde göremiyorum
evet aga seçtim taradı işte o resmi attığım şekliyle duruyor ondan sonra ne yapacam bişey çıkmadı çıktıysa da nerde olduğunu bulamadım sende nereye gidiyor çıkan dosyalarO yandaki klasörün içi dolu olması gerek
Birde recover files dedikten sonra oradan çıkan sekmelerden flash diski seçtin mi?
Aga orada hard disk yazıyor flas değilde o bildiğimiz harddisklerdne miydi ?evet aga seçtim taradı işte o resmi attığım şekliyle duruyor ondan sonra ne yapacam bişey çıkmadı çıktıysa da nerde olduğunu bulamadım sende nereye gidiyor çıkan dosyalar
yav aga flashı tıkladım taradı işte dosyalar nereye gidiyor onu söyleAga orada hard disk yazıyor flas değilde o bildiğimiz harddisklerdne miydi ?
Gözükmüyor dosyaların bir yanlışlık birşey yapmış olabilirsin o soldaki Lost Files ın içerisinde olucaktı,ama boş gözüküyor 0 yazıyor , ahh aga elimde olsa flash ın yapardım 5 dk yeyav aga flashı tıkladım taradı işte dosyalar nereye gidiyor onu söyle
tamam da aga hardisk yazan yerde dolu gözüküyor ama onada girilmiyor dosyalar orada mı oluyo sende yeniden mi yapsam acabaGözükmüyor dosyaların bir yanlışlık birşey yapmış olabilirsin o soldaki Lost Files ın içerisinde olucaktı,ama boş gözüküyor 0 yazıyor , ahh aga elimde olsa flash ın yapardım 5 dk ye
Ayrıca o lost files ın hemen üzerinde hard disk yazıyor flash yok sanki..
Aga şimdi sen flashı çıkart sonra tekrar tak fakat programıda kapat ve yeniden aç Flash belleği seç ve tekrra tarat ,her flashta buluyorum ben Evin yakın yolla bana geri getiriyim vereyim ben 😛tamam da aga hardisk yazan yerde dolu gözüküyor ama onada girilmiyor dosyalar orada mı oluyo sende yeniden mi yapsam acaba
yakın olsaydı evine gelirdimAga şimdi sen flashı çıkart sonra tekrar tak fakat programıda kapat ve yeniden aç Flash belleği seç ve tekrra tarat ,her flashta buluyorum ben Evin yakın yolla bana geri getiriyim vereyim ben 😛