- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
admin;Nasıl biçimlendir diyor görüntü olursa iyi olur?
1 saattir bende bakıyorum ama kimsenin işine yaramamış çoğu yine de deneyelim1-Başlat>Çalıştır>cmd yazıp entera basıyoruz,
2- chkdsk g: /r yazarak entera basıyoruz. (chkdsk ve :'dan sonra 1 karakter boşluk var)
İnternetten buldum çözümü işine yarar herhalde.
Bu yöntem tanıdık geldi sanki bana da olmuştu ve böyle bir şeyle çözmüştüm.1 saattir bende bakıyorum ama kimsenin işine yaramamış çoğu yine de deneyelim
içinde 6 dizi bölümü 2 film var mutlaka kurtarmam lazım
yok açılmıyorFlash belleğin içine göremiyor musun.
başka bi çözümü mutlaka vardır çok şey sildim bilgisayara depoluyorum hepsiniBiçimlendirdikten sonra recover my filesi indir herşeyin geri gelsin fakat ne sildiysen herşey gelir en eski şeyler bile
G:sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli.Eğer göremiyorsan flash disk zarar görmüş. Flash disk tamir programları var onları deneyebilirsin
Dediğim gibi aga ne sildiysen hepsini bulabilirsin flashdisk kamera sd card vs herşeyde kullanılıyor program çok iyidir denemeni öneririmbaşka bi çözümü mutlaka vardır çok şey sildim bilgisayara depoluyorum hepsini
Bu çözüm de mantıklı aslında @takasBiçimlendirdikten sonra recover my filesi indir herşeyin geri gelsin fakat ne sildiysen herşey gelir en eski şeyler bile
admin ben ne zaman bişey indirsem mutlaka bişey oluyo bilgisayara gözünü sevim halledelim şunu ya siz bilirsiniz yılların tecrübeleriBu çözüm de mantıklı aslında @takas
Küçük şeyleri kurtarırda, video tarzı sanmıyorum. recuva o tarzda bişi videoları isim olarak getiriyordu, byte byte yerine koyması zor birşey. Teknoloji gelişmediyse tabi her gün silip geri getirmeye çalışmıyorum.Biçimlendirdikten sonra recover my filesi indir herşeyin geri gelsin fakat ne sildiysen herşey gelir en eski şeyler bile
http://www.inndir.com/DiskState-8005p.html şu programı bir dene, pek sanmıyorum ama belki işe yarar. Mecbur biçimlendireceksin gibi.admin ben ne zaman bişey indirsem mutlaka bişey oluyo bilgisayara gözünü sevim halledelim şunu ya siz bilirsiniz yılların tecrübeleri
Video da kurtarılıyor ama diskin üstüne bir şey yazılmaması önemli. Bir şey yazılmışsa videonun hasar görmesi çok kolay oluyor...Küçük şeyleri kurtarırda, video tarzı sanmıyorum. recuva o tarzda bişi videoları isim olarak getiriyordu, byte byte yerine koyması zor birşey. Teknoloji gelişmediyse tabi her gün silip geri getirmeye çalışmıyorum.
biçimlendirirsem kesin silinecek demihttp://www.inndir.com/DiskState-8005p.html şu programı bir dene, pek sanmıyorum ama belki işe yarar. Mecbur biçimlendireceksin gibi.
Video da kurtarılıyor ama diskin üstüne bir şey yazılmaması önemli. Bir şey yazılmışsa videonun hasar görmesi çok kolay oluyor...
Milattan kalma şeyleri bile bulması önemli aslındada o boyuttaki şeyi tek tek ben bile getiremem.http://www.inndir.com/DiskState-8005p.html şu programı bir dene, pek sanmıyorum ama belki işe yarar. Mecbur biçimlendireceksin gibi.
Video da kurtarılıyor ama diskin üstüne bir şey yazılmaması önemli. Bir şey yazılmışsa videonun hasar görmesi çok kolay oluyor...
Evet diskte sorunlu bir kısım var o nedenle %100 kurtarma yapılamaz ama büyük oranda kurtarır çok sorun olacağını sanmam.Milattan kalma şeyleri bile bulması önemli aslındada o boyuttaki şeyi tek tek ben bile getiremem.
Denemek lazım tabi, olursa mutlu olurum, kullanırım. Dediğin doğru tabi oraya bişey yazılmazsa bulması kolay fakat biçimlendirme vs bende diskte şuan badsector tarzı birşey olmuşki direk biçimlendirme istiyor?
Evet kesin silinir ama @gözlemci'nin dediği tarzdaki programlarla geri yükleyebilirsin silinenleri. Yalnız önemli nokta geri getirmeden önce sakın diske başka bir şey atma, önce geri getirme işlemini yap sonra istediğini at yine.biçimlendirirsem kesin silinecek demi