HeisenBerg
Favori Üye
Kreys Suskunlar başka güne alınır.Suskunlar için daha faydalı olur
starda para bol istese alir
Kanal d almaz alsa anca pazar yada cumartesi yapar hafta içi boş günü yok![]()
star alırmı vadiyi kreys .. hiç zannetmem...
hocam vadi showa geçerse reklamdan izlenmez show tv 5 dakka bir reklam basio
star ab gubuna hitap edecek dizileri alır sanmıyorum vadiye bir kamyon para versin..
sen rahat ol düşmez düşmez show a geçsin bak noluyoReytinglerde otomatikmen düşer KVP nin![]()
dalga mı geçiyon vadi yi alıyo akasya durağını almıyoperşembe oynatmak zorunda doluysa boşaltır hem perşembesi boş
![]()
Ben komedi dizileri bekliyorumATV satilmasin TNT'ye bence.. Ama satilsa daha dramatik diziler bekliyorum ATV'den.. Su an gelecek sezon için bir çok komedi dizileri var..
Sonuçta Star'ın sahibi değişti. Çarşamba günleri Muhteşem Yüzyıl olduğu için maçları yayınlamıyorlar. Perşembeye Vadiyi koyarlarsa maçları yayınlamazlar. KvP'nin maçtan daha çok reyting getireceğini akıl ederler heralde. Ama bence %99 Atv'ye geçecek.
atv'yi almak yerine TNT'deki kalitesiz can tanrıyar yapımı olan magazin programlarını kaldırıp ana haber yayınlayıp dizi yayınlamayı deneseydi. Sadece kurtlar vadisi ile reklam yaptı.
aga sen bu işlerden anlamıyon bu kesinBen ne diyorum alırsa cumartesi veya pazar için alır diğer günler zor fatmagül bitiyor ama onun yerine dizi geleceği kesin kıvanç'ın dizisi galiba...
Bencede sinema ve yabancı dizi yayınlarken güzeldi ben büyük kanal olmak istedikleri için dedim.sinema kanalıyken daha kaliteliydi tüm kanallarda dizi dolu bir taneside sinema kanalı olsun farklı olsun...