Dizi mi var tanıtacak?2 gün içinde nasıl tanıtım yapacaklar acaba..
Dizi mi var tanıtacak?2 gün içinde nasıl tanıtım yapacaklar acaba..
çok hayırlı bir transfer oldu.. show beenim hala umudum varı da transfer etse çifte bayaram olurdu ))))) show piyasada totali yüksek absi düşük ne varsa kimseye bırakmamaya kararlı sanırım ))))medcezir 1saat özet verir simdi olley![]()
Dizi mi var tanıtacak?Çarşamba, Perşembe ve Cuma sadece onu tanıtacaklar.
![]()
Dizi hangi gün yayinlanacak Show TV'de? Ona göre iyi veya kötü olabilir dizi icin.
Star TV Medcezir'e sarilmak icin iyi bir hamle mi yapti görecegiz. Özet yayinlayacaktir ve belki oranlarini artiracaktir.
Show TV bir dizi daha aldi, umarim gün ve saatini dogru secer.
Cuma 20.00'de.![]()
Sorun şurada. Show başlıyor diyorlarsa düzgün transferler olmalı kanalda ki Show başlasın. Böyle yarım yamalak reytingi dizilerle Show başlamadan biter.Fox Karagül'ü, Karagül Fox'u neden bıraksın?
Dila Hanım'ın yapımcısı tehlikeyi gördü ve başka kanala taşımak istedi muhtemelen. Neden olumsuz bakıldığını da anlamadım bence Show için gayet iyi transfer. Star için çok vasat kalıyordu oranları ama Show'a ilaç gibi gelir aynı oranları alırsa.![]()
A Revan Kanal D nin 10 Milyon Dolar harcayıp hazırladığı Total dizisini unutuyorsun.Bir tek Arka Sokaklar kaldı, onu da alsın Pazartesi yayınlasın Show.![]()
İlk bölüm total yüksek çıkmasına bakma, bence kaç alırsa alsın çok yakın olacak bir-birilerine ikisi de.A Revan Kanal D nin 10 Milyon Dolar harcayıp hazırladığı Total dwizisini unutuyorsun.![]()
Ohh süper haberMedcezir özet verecek oh be rahatladım
![]()