Flaş! Dila Hanım Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Cuma akşamları saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelen "Dila Hanım" dizisinde şok değişiklik!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği ve başrollerinde Hatice Şendil ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı 'Dila Hanım' dizisi sürpriz bir şekilde Show TV'ye transfer oldu.

Dila Hanım dizisinin senaryosunu Deniz Akçay ve ekibi kaleme alıyor.

dila-hanim-ilk-bolum.jpg

Star TV'de Cuma akşamları ikinci kuşakta yayınlanan Dila Hanım dizisi Show TV'ye transfer oldu!

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, dizinin bu hafta Cuma gününden itibaren yeni kanalında yine Cuma akşamları saat 20.00'de yayınlanacağını açıkladı!

Win-Win durumu gibi gözüküyor :)

İki taraf için de kazançlı bir transfer. Star bir fazlalıktan kurtuldu, Show ise belli bir seviyenin üstündeki bir diziyi kattı dizilerine. :)

3 taraf için de iyi oldu.
Show da iyi reytingler alabilir eksiği vardı Show'un
Star Medcezir'i uzatıp her 2 geupta da garanti lider olur
Dizi Pt2 den kurtuldu

Çok saşırdım hiç beklemedim böyle bir şey, bakalım nasıl sonuçlar alacak :)

Bitmesini beklerken transfer olması şaşırttı doğrusu ama Gold Film ile yeni dizi için görüşmeler sırasında arada bu dizi içinde anlaşma yapıldı sanırım. Benim İçin Üzülme ne kadar yanlış bir transfer olduysa Show TV için bu dizi de en az onun kadar yanlış bir seçim. Show TV Karagül gibi bir dizi varken neden alır ki böyle hem senaryo bakımından hem de reyting anlamında tükenmiş bir diziyi...

Show gerçekten de başlıyormuş. :D

Show Tv piyasada total dizisi koymadı. Hepsini aldı kendi bünyesine. :D

Stardan pek farkı kaldı. Star güçlü yapımları transfer ederken, Show çöpleri alıyor... Yakışmıyor...

medcezirin özetli yayınlanacagini öğrenince ben :D

acdn3.hazirportal.com_files_countryranch.com_yuklenenicerik_g_C3_BClen.jpg

Ekli dosyalar

• acdn3.hazirportal.com_files_countryranch.com_yuklenenicerik_g_C3_BClen.jpg
    acdn3.hazirportal.com_files_countryranch.com_yuklenenicerik_g_C3_BClen.jpg
    107.9 KB · Hit: 515
Bu arada Star'ın bir şekilde Dila Hanım'dan kurtulmasına çok sevindim. Medcezir'im 23.30'a kadar devam eder uzun bir özetle İnş. ve her iki gruptada zirveyi alırız. :)

Show bitecek dizileri bünyesine toplamaya devam ediyor.

FOX TÜRKİYE'nin eski versiyonunu Show'da görüyoruz.:)

show un amacı ne ki (b) dila tekrar 6 lara yükselebilir ama şu an için iyi değil durumu

Bitmesini beklerken transfer olması şaşırttı doğrusu ama Gold Film ile yeni dizi için görüşmeler sırasında arada bu dizi içinde anlaşma yapıldı sanırım. Benim İçin Üzülme ne kadar yanlış bir transfer olduysa Show TV için bu dizi de en az onun kadar yanlış bir seçim. Show TV Karagül gibi bir dizi varken neden alır ki böyle hem senaryo bakımından hem de reyting anlamında tükenmiş bir diziyi...
Fox Karagül'ü, Karagül Fox'u neden bıraksın? :)

Dila Hanım'ın yapımcısı tehlikeyi gördü ve başka kanala taşımak istedi muhtemelen. Neden olumsuz bakıldığını da anlamadım bence Show için gayet iyi transfer. Star için çok vasat kalıyordu oranları ama Show'a ilaç gibi gelir aynı oranları alırsa. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy