Flaş! Dila Hanım Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız bu taransfer Medcezir'in epey işine yarayacaktır. Dizi AB'de tekrar hakimiyet kuracaktır ve TOTAL oranlarını da epey arttıracaktır.

Keşke Dila Hanım önümüzdeki hafta başlasaydı. Cumaya kadar yeterli reklam yapamaz maalesef Show TV. :(

Yalnız bu taransfer Medcezir'in epey işine yarayacaktır. Dizi AB'de tekrar hakimiyet kuracaktır ve TOTAL oranlarını da epey arttıracaktır.

Keşke Dila Hanım önümüzdeki hafta başlasaydı. Cumaya kadar yeterli reklam yapamaz maalesef Show TV. :(

Olsun olsun zamanla yükselecek inş. Diloş. Yükselsin ben bu sezonu sevdim. :D Değişik şeyler oluyor. :D

Allah akil fikir versin bu kanalin yoneticilerine o kadar soyluyorum

Karagül pek etkilenmez bence hala ayni seviyesinde devam eder. Dila erkene alindi onun izleyicisi de Medcezire kaymis olabilir gec basladigi icin belki de Medcezir etkilenecek kimse bilemez.

Karagülü Medcezirle kiyaslamak ne ayrica. Medcezir hazir bir is tutmasi normal bir Karagül, Dila Hanim ve Yalan Dünya gibi kendi senaryosu ve emegi yok benim gözümde.

İyi olmuş Medcezir'in önü açıldı :) aynı şekilde Benim Hala Umudum Var'da Show'a geçseydi keşke Aramızda Kalsın diziside uzun özetle yayınlanırdı

allaha şükür tam gün medcezir forever

çok sevindim bu habere cuma günü reytıngler tekrardan şekillenecek

ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyy medcezir 23 e uzadı ollaeyyyyyyyyyyyyyyy
allahım dualarımı kabul ettin 2 gruptada reytingleri artar zirvede olur medcezir ollleyyyyyy

SÜper haber yaa!!! Sonunda #Medcezir özetli ve geç bitecek Oppa :gangnam: