Kurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması
Senin izlediklerin varmı
Kurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması
Senin izlediklerin varmı
Burda gariban adamla uğraşıyor @Maskeli Fedai Erol Taş gibiŞaşırmadım .ss
Aaa onun harıcı demek istedim evet Listede olmayanlardan Ezel izlemişsindir herhalde konustuysakda hatırlamıyorum bunaklığıma verKurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.
Adı batasıca .ssBurda gariban adamla uğraşıyor @Maskeli Fedai Erol Taş gibi
Sen sanırım haklıymıssın Ama birazdan kedisiyle gelirse ben yine uğraşmayı keserim @Maskeli FedaiAdı batasıca .ss
Öldürürm seniSen sanırım haklıymıssın Ama birazdan kedisiyle gelirse ben yine uğraşmayı keserim @Maskeli Fedai
Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif Kilisli @Maskeli Fedai Alişanı savunuyordu onuda alıp gitsinSen de yardım et
Alişan ne ya 🤮 🤮 🤮Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif Kilisli @Maskeli Fedai Alişanı savunuyordu onuda alıp gitsin
Aynalı Tahir dizisi vardı Alişanın yerine gelmişti bu adam , @Maskeli Fedai Alişanlıyı seviyorum diyince ordan patladı tartışma onu bu adama tercih ediyormus @xemrexxxAlişan ne ya 🤮 🤮 🤮
Zevksizliğini bir kez daha ispat ettiAynalı Tahir dizisi vardı Alişanın yerine gelmişti bu adam , @Maskeli Fedai Alişanlıyı seviyorum diyince ordan patladı tartışma onu bu adama tercih ediyormus @xemrexxx
Gerek yok Ertuğrul'a Osman'a falanAaa tşşk ederim elimden geldince
Kadın ve Hnaımın Çiftliğinde haklısında Ertuğrulu izleseydin Şuan Osmanla devam ediyordun bak sadece onlar devam ediyor Eşkiya bitiyor
Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif Kilisli @Maskeli Fedai Alişanı savunuyordu onuda alıp gitsin
Yine algı operasyonu yapılmış Ben diyorum ki bir diziden başrol yani ana karakter değiştirilmez Dolayısıyla ilk başrol yani Alişan'ın diziye devam etmesi gerekiyorAlişan ne ya 🤮 🤮 🤮
Ne algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ssYine algı operasyonu yapılmış Ben diyorum ki bir diziden başrol yani ana karakter değiştirilmez Dolayısıyla ilk başrol yani Alişan'ın diziye devam etmesi gerekiyor
Oylamayı bekleNe algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ss
Ama oda güzeldir Arka Sokaklar yokken o vardı İzliyormuydun @pompyHırsız polis hariç hepsini izlemisim 🤣
Allah belanı vermiş @xemrexxx iGerek yok Ertuğrul'a Osman'a falan
Her gün Survivor var nasılsa
Ne algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ss
Zevkine uygun adamı kayırıyorsun alaka bu işteYine algı operasyonu yapılmış Ben diyorum ki bir diziden başrol yani ana karakter değiştirilmez Dolayısıyla ilk başrol yani Alişan'ın diziye devam etmesi gerekiyor