Canın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi![]()
Canın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi![]()
sana kalmadım yaniNe alaka bee![]()
Şu günlerde sana ilaç gibi gelmiştirEmeklerine sağlık canım, Kanal D listeye damgasını vurmuş.@Çiğdem
Kurtlar Vadisi'nin Kanal D'deki finali daha ilgi çekiciydi.![]()
La diziden kovuyorlar![]()
Doğru değil iftiraAdamın başarısını çekemediklerindendir![]()
Yeni sezonda da gümbür gümbür gelecez inşallah.Şu günlerde sana ilaç gibi gelmiştir
Aaa zaten bu konudakı reyting Kanal D final reytingi yanı tüm dizilerin son bölümlerinin reytingleri
@sokak sanati En son Aşkı Memnu için konu arayışındaydı onların zirvede olduna dahil bir konu![]()
![]()
![]()
Aaa madem benim için önemlisiniz ozaman kavga yerine birbirinizle analsmayı denesenizCanın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi![]()
Aaa tşşk ederim elimden geldince@Çiğdem emeklerine sağlık canım, çok iyi konu olmuş.
Diriliş Ertuğrul, Kadın ve Hanımın Çiftliği dışında listedekilerin hepsini izlemişim.![]()
Ecünnünün biri hayatını karartmış .ssDoğru değil iftiraEvet dizilerde oynamadı daha ama küsgünlüğümden dolayı diyor haklı
9:50 De açıklıyor@xemrexxx @Forumdash
Mümkün değil .ss
2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması@Çiğdem'in hayatının yarısı yerli dizi izlerken, küçük bir kısmı da Supernatural izlerken ve onun da etkisiyle ecünnileri bulmakla geçirmiştir.
Tekrar izleyebileceğimiz bişiler gelmeli evet en son @xemrexxx slümanını izliyorduk sanırımYeni sezonda da gümbür gümbür gelecez inşallah.![]()
Şaşırmadım .ss
O benim elimi öpsün o kadar alçalmadım .ss