Canın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi
Canın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi
sana kalmadım yaniNe alaka bee
Şu günlerde sana ilaç gibi gelmiştirEmeklerine sağlık canım, Kanal D listeye damgasını vurmuş. @Çiğdem
Kurtlar Vadisi'nin Kanal D'deki finali daha ilgi çekiciydi.
La diziden kovuyorlar
Doğru değil iftira Evet dizilerde oynamadı daha ama küsgünlüğümden dolayı diyor haklıAdamın başarısını çekemediklerindendir
Yeni sezonda da gümbür gümbür gelecez inşallah.Şu günlerde sana ilaç gibi gelmiştir
Aaa zaten bu konudakı reyting Kanal D final reytingi yanı tüm dizilerin son bölümlerinin reytingleri
@sokak sanati En son Aşkı Memnu için konu arayışındaydı onların zirvede olduna dahil bir konu
Aaa madem benim için önemlisiniz ozaman kavga yerine birbirinizle analsmayı deneseniz @serhattCanın cığğğkkksnsnsn
Sen çatla kara kedi
Aaa tşşk ederim elimden geldince@Çiğdem emeklerine sağlık canım, çok iyi konu olmuş.
Diriliş Ertuğrul, Kadın ve Hanımın Çiftliği dışında listedekilerin hepsini izlemişim.
Ecünnünün biri hayatını karartmış .ssDoğru değil iftira Evet dizilerde oynamadı daha ama küsgünlüğümden dolayı diyor haklı
9:50 De açıklıyor @xemrexxx @Forumdash
Mümkün değil .ssAaa madem benim için önemlisiniz ozaman kavga yerine birbirinizle analsmayı deneseniz @serhatt
2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması@Çiğdem'in hayatının yarısı yerli dizi izlerken, küçük bir kısmı da Supernatural izlerken ve onun da etkisiyle ecünnileri bulmakla geçirmiştir.
Tekrar izleyebileceğimiz bişiler gelmeli evet en son @xemrexxx slümanını izliyorduk sanırımYeni sezonda da gümbür gümbür gelecez inşallah.
@Maskeli Fedai Yine kötülerin yanındaEcünnünün biri hayatını karartmış .ss
Öp elini 23 nisanda @Forumdash abicimin affederMümkün değil .ss
Şaşırmadım .ss@Maskeli Fedai Yine kötülerin yanında
O benim elimi öpsün o kadar alçalmadım .ssÖp elini 23 nisanda @Forumdash abicimin affeder