Kurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması![]()
Senin izlediklerin varmı![]()
Kurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.2010 dan sonra yavas yavas türk dizilerinden kopmaya basladık malesef sebebide artık öyle dram dizileri olmaması![]()
Senin izlediklerin varmı![]()
Aaa onun harıcı demek istedim evetKurtlar Vadisi'ni biliyorsun zaten en sağlam reyting alanından, gerisini boş ver listedekilerden.![]()
Adı batasıca .ssBurda gariban adamla uğraşıyor @Maskeli Fedai Erol Taş gibi![]()
Sen sanırım haklıymıssınAdı batasıca .ss
Öldürürm seni
Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif KilisliSen de yardım et![]()
Alişan ne ya 🤮 🤮 🤮Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif Kilisli@Maskeli Fedai Alişanı savunuyordu onuda alıp gitsin
![]()
Aynalı Tahir dizisi vardı Alişanın yerine gelmişti bu adam , @Maskeli Fedai Alişanlıyı seviyorum diyince ordan patladı tartışma onu bu adama tercih ediyormusAlişan ne ya 🤮 🤮 🤮
Zevksizliğini bir kez daha ispat ettiAynalı Tahir dizisi vardı Alişanın yerine gelmişti bu adam , @Maskeli Fedai Alişanlıyı seviyorum diyince ordan patladı tartışma onu bu adama tercih ediyormus![]()
![]()
@xemrexxx
Gerek yok Ertuğrul'a Osman'a falanAaa tşşk ederim elimden geldince
Kadın ve Hnaımın Çiftliğinde haklısında Ertuğrulu izleseydin Şuan Osmanla devam ediyordun bak sadece onlar devam ediyorEşkiya bitiyor
![]()
Oklavayı indiririz kafasına merak etme bizim tarafamız Arif Kilisli@Maskeli Fedai Alişanı savunuyordu onuda alıp gitsin
![]()
Yine algı operasyonu yapılmışAlişan ne ya 🤮 🤮 🤮
Ne algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ssYine algı operasyonu yapılmışBen diyorum ki bir diziden başrol yani ana karakter değiştirilmez
Dolayısıyla ilk başrol yani Alişan'ın diziye devam etmesi gerekiyor
![]()
Oylamayı bekleNe algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ss
Ama oda güzeldir Arka Sokaklar yokken o vardıHırsız polis hariç hepsini izlemisim 🤣
Ne algısı be senin ciğerini biliyoruz artıkın .ss
Zevkine uygun adamı kayırıyorsun alaka bu işteYine algı operasyonu yapılmışBen diyorum ki bir diziden başrol yani ana karakter değiştirilmez
Dolayısıyla ilk başrol yani Alişan'ın diziye devam etmesi gerekiyor
![]()