Güvenimi zedeledin...Buzu da kaldırdım o zaman. Vay be, bu altılı çok güçlüymüş meğerse. Bu nedir böyle...
Şşş orasını karıştırma yoldaşım şimdi, sen yoldaşına güven.
Güvenimi zedeledin...Buzu da kaldırdım o zaman. Vay be, bu altılı çok güçlüymüş meğerse. Bu nedir böyle...
Şşş orasını karıştırma yoldaşım şimdi, sen yoldaşına güven.
Oylama bitince bir teselli veya kazanma mesajı yazarsın artıkOlmaz, Ayça Ayşin Turan'ın neferi olduğunu belirten herkes bizdendir... Bu durumda sanırım "bu 17'li çok güçlü. " falan demem gerekiyor.
Güvenimi zedeledin...
Yazarım yazarım, Alina Boz'u da çok beğeniyorum zaten kazanması üzmez beni.Oylama bitince bir teselli veya kazanma mesajı yazarsın artık
Aslında filmin sonu belli ama 24 saat 22 dakika sonra formalite icabı sonunu bekleyeceğiz
Aynı şekilde yine hemfikirim. Vay be en sonunda ortak kararda buluştukYazarım yazarım, Alina Boz'u da çok beğeniyorum zaten kazanması üzmez beni.
Gerçek final konusunu ne zaman açacaksınız? @Tolstoyevski 🤔😇Oylamada son 1 gün :
@Sherlock @offensive @denizz19 @kerem @seyfullXh @soo @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Klaus @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @bazinga @Gizmen @Burak97 @Jonsnow @kerim yavuz @MayısKralı @Mr.At @Nikos litas @Polat Şaşmaz @Sylvester @The Barberson @tolgab @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes
Hem de güzeller konusunda, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Dosi hanım...Aynı şekilde yine hemfikirim. Vay be en sonunda ortak kararda buluştuk
Bunun galibi belli olunca @Tolstoyevski açacak. Sen oyunu verince süreç hızlanırGerçek final konusunu ne zaman açacaksınız? @Tolstoyevski 🤔😇
Bizede son düzlükte bir olmak yakışırdı...Hem de güzeller konusunda, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Dosi hanım...
Ne demek istiyorsun? Burda kimse oy ifşa etmiyor, şuna buna oy verde demiyor.Şer odaklı ittifaklar seziyorum. Yolumuz belli. Kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu beşli çok loser
@Sherlock senden ne de güzel bahsetmekte...Bu beşli çok loser
Keşke birileri hainlik yapmaya devam etseydi, kesin paramparça olacağız bu finalin sonunda @Maskeli Fedai @MEnes @12.Adam
Öyle bir şey demedim zatenNe demek istiyorsun? Burda kimse oy ifşa etmiyor, şuna buna oy verde demiyor.
Yazdığın yorum o kapıya çıkıyor.Öyle bir şey demedim zaten
Olayı sen oraya çektin şuan. İki kişi kalmış. Her gruptan insan atabilir. Benlik sorun yok.Yazdığın yorum o kapıya çıkıyor.
Ben her etkinliğimde normalinden daha fazla aktif oluyorum forumda, ifşa veya bu tarz şeyler olunmaması için ve olursa anında müdahale etmek için.
Tamam ozamanOlayı sen oraya çektin şuan. İki kişi kalmış. Her gruptan insan atabilir. Benlik sorun yok.
Ben öyle bir şey demedim 😱 Tam aksine, havalar ısındıkça azalır oy kullanımı dedim ve şu an cehennem sıcakları selam yolluyor bize o derece bi sıcak
Etkinlik boyunca 50 oyları görürüz dedin ama rekor 49Ben öyle bir şey demedim 😱 Tam aksine, havalar ısındıkça azalır oy kullanımı dedim ve şu an cehennem sıcakları selam yolluyor bize o derece bi sıcak
Yaklaşmışım işte, sana kalsa 41-42'yi geçemezdik amaEtkinlik boyunca 50 oyları görürüz dedin ama rekor 49
Yok öyle birşey demedim neyse sen kazananın konusunu hazır et. Benden bu kadarYaklaşmışım işte, sana kalsa 41-42'yi geçemezdik ama