Niye Kerem Bursin'i yakışıklı bulmuyorsun diye hesap soruyormuyum benVar işte nasıl yooook
Niye Kerem Bursin'i yakışıklı bulmuyorsun diye hesap soruyormuyum benVar işte nasıl yooook
Yanlış anlamışsın ben onu sadece sevmiyorum ama yakışıklı değil diyemem diyorumNiye Kerem Bursin'i yakışıklı bulmuyorsun diye hesap soruyormuyum ben
AhahahhaYanlış anlamışsın ben onu sadece sevmiyorum ama yakışıklı değil diyemem diyorum
Çünkü ben Brad Pitt olmam lazım bunu demem için. Gerçi sen beni bir şekilde gördün belki ben de seni görmüş olsam ok Mine ve Simge'ye abartı diyor diyebilirim....
Simge'yi de kıskandınAhahahha
Konuyu nereye bağladın
Yes güzel olmadığım için Mine'yi kıskanıyorum nedense 100 yarışan güzelden tek onu ksıkandım.
Çok alakasız bir mesaj oldu o üstteki. 'seni görsem, Mine'den güzel değilsen kıskanıyorsun, güzelsen anlarım' vs o kapıya çıkıyor. İnsanlar kendisinden her güzel olanı kıskanmaz. Güzellikte göreceli bir şeydir. 'Bu kadın bu adamda ne bulmuş' gibi söylemler bunun kanıtıdır. Bu sinir etmekten ziyade biraz farklı bir konuya dönüyor.Simge'yi de kıskandın
Yahu nasıl güzel değilsin sonucunu çıkardın o zaman ben de Kerem'e yakışıklı değil diyemem dediğim için kendimi çok çirkin mi görüyorum lafları nereye çekiyorsun dosimosi.....
Biraz takılıyorum sadece Yoksa tabii kişisel zevkler bunlar seni az sinir edem diyorum...
Kıskanmayı şakasına diyorum niye kıskanasınÇok alakasız bir mesaj oldu o üstteki. 'seni görsem, Mine'den güzel değilsen kıskanıyorsun, güzelsen anlarım' vs o kapıya çıkıyor. İnsanlar kendisinden her güzel olanı kıskanmaz. Güzellikte göreceli bir şeydir. 'Bu kadın bu adamda ne bulmuş' gibi söylemler bunun kanıtıdır. Bu sinir etmekten ziyade biraz farklı bir konuya dönüyor.
Nerden baksak çok garip bir mesaj
Kaç kere yazmam gerekiyor, güzel biri ama en güzeli değil. Bir kere bile çirkindir demedim. Kerem mesajını harbi yanlış anlamışımKıskanmayı şakasına diyorum niye kıskanasın
Güzellik de göreceli tabii ki ama bak bana göre birisine güzel değil demek ya da yakışıklı değil demek için ondan daha güzel ya da yakışıklı olmak lazım Ben kendimden örnek verdim Kerem'e yakışıklı değil diyemem çünkü benden yakışıklı diyerek. Bunu diyince kendime çirkin demiyorum ki Kerem'den yakışıklı değilim diyorum sadece....
Sen beni gördün ben seni görmedim kısmı da biraz hala o konunun sinirinin hala bende olduğunu ifade eden bir söylem oldu.....
Ok ok o kadar da belirsiz değildi...Kaç kere yazmam gerekiyor, güzel biri ama en güzeli değil. Bir kere bile çirkindir demedim. Kerem mesajını harbi yanlış anlamışım
Sinirlik bir şey yok. Denk gelen ama belirsiz birşeydi
İlk kez gören biri için öyle tabiki ilk ve sonOk ok o kadar da belirsiz değildi...
Pınar kesinlikle abartılmadı, hatta değeri bilinmeyen bir isim olarak kaldı diyebilirim Bu arada iyi hatırlattın, bir ara şu foto konusunu hallederimAbartıldığı kadar güzel bulmadım. @Tolstoyevski çok dillendirdi diye gıcık kaptım galiba
Bence tam zamanı. Hazır kötü bir şekilde elenmişkenPınar kesinlikle abartılmadı, hatta değeri bilinmeyen bir isim olarak kaldı diyebilirim Bu arada iyi hatırlattın, bir ara şu foto konusunu hallederim
Yok yok biraz zaman geçsin ama zaman geçsin derken kapma da elimden 😱Bence tam zamanı. Hazır kötü bir şekilde elenmişken
Başkası alabilir. Benden nasıl beklersin bunu 😡Yok yok biraz zaman geçsin ama zaman geçsin derken kapma da elimden 😱
Bir tek Özgür var benim gibi Pınar'cı olan bu etkinlikte ama yok o da yapmaz biliyorum, bana bırakır o konuyu bakma haberi olmasın diye değil rahatsız etmemek adına etiketlemedim adamı ben öyle bir insan mıyım aşk olsunBaşkası alabilir. Benden nasıl beklersin bunu 😡
İlk kez kendini kaptırdın ve üzülecek olman üzücüPınarları rahat bırakın, Ayça'm konuşsun.
İlk kez kendini kaptırdın ve üzülecek olman üzücü
Nedense çok ağır ilerliyor oy verme işlemi önceki tur 1 günde 40 civarı oy gelmişti bileYok ya kaptırmadım öylesine maksat eğlence. daha 2 gün var hem.
Bana hainlik yapan sen gibi geldin Aslı Enver'i elediniz
Sıçtın, bir de sıvıyor musun? Utanmaz adam...Aslı Enver zaten finale gelmesi biraz abartı olurdu... Bence olması gereken yere çıktı ve olması gereken yerde elendi...
Bizim gösterdiğimiz kıymeti başkaları göstermeye imtina ediyor. @Özgür beyciğim yakışmadı sana bu.... Sap döner kasap döner gün gelir hesap döner.Aaaaaa, bunu kabul edemiyorum. Ah Hazal'ım belki kıymetlim diyenlerden 1 oy alsaydı şimdiye buralardaydı.