Hazal benim kıymetlim, onu da çok severim.Artık Hazal'ın adını anma 😡😡😡😡😡 oy verecek kişiler geç gelmeseydi görmezdi.
Hazal benim kıymetlim, onu da çok severim.Artık Hazal'ın adını anma 😡😡😡😡😡 oy verecek kişiler geç gelmeseydi görmezdi.
Bi de kıymetlim diyor utanmadanHazal benim kıymetlim, onu da çok severim.Kızıştırma ortalığı.Sadece Pınar bir tık ağır bastı.
Aaaaaa, bunu kabul edemiyorum.
@Özgür gibi gizli çekemeyenlerin kurbanı olduAaaaaa, bunu kabul edemiyorum.Ah Hazal'ım belki kıymetlim diyenlerden 1 oy alsaydı şimdiye buralardaydı.
Ahhh bugünleri de mi görecektim@Özgür gibi gizli çekemeyenlerin kurbanı oldu
Ne var yahu diyemez miyim.
Beren elendi, Sedef elendi onlara bile bu kadar söylenmedim ben sen niye Hazal'a bu kadar üzüldün.@Özgür gibi gizli çekemeyenlerin kurbanı oldu
Kıl payı elendi diye ve sebebi sensin ondanNe var yahu diyemez miyim.Hazal benim en beğendiğim kadın oyuncuların başında geliyor ama işte dediğim gibi ama Pınar'ı da Bir Deli Rüzgar'dan beri çok beğeniyorum.İkisinin karşılaştığı anket benim için zorlu bir anketti.
------
Beren elendi, Sedef elendi onlara bile bu kadar söylenmedim ben sen niye Hazal'a bu kadar üzüldün.Üstelik beni suçlu gösteriyorsun, ben sana dedim hafta sonu geldiğim gibi oy kullanacağım diye.Ne bileyim eşitliği bozduğumu.
İnce görünmek için ne kadar sıktığı karın bölgesindeki kırışıktan (çizgiden) belliGerçek şampiyon ekte bu arada...
Çubuk kraker seven kim?İnce görünmek için ne kadar sıktığı karın bölgesindeki kırışıktan (çizgiden) belli
O, belli etmiş kendiniÇubuk kraker seven kim?
Başka isimler de kullansaymış ne yapayım canım.Kıl payı elendi diye ve sebebi sensin ondanPınar'a da gıcık olduğum için ondan
Abartıldığı kadar güzel bulmadım. @Tolstoyevski çok dillendirdi diye gıcık kaptım galibaBaşka isimler de kullansaymış ne yapayım canım.Pınar'a niye gıcıksın. 😱
İp olduğu için de kırışıklık oluyor olabilir mesela bir düşün istersenO, belli etmiş kendini
Kendisi ip değil, anlayacağımı anladımİp olduğu için de kırışıklık oluyor olabilir mesela bir düşün istersen
Ne kıskandın beeeee....Kendisi ip değil, anlayacağımı anladım
Finalde güzeller güzelli iki tane bir içim su olan güzeller varken Mine en son bile kıskanmayacağım birisiNe kıskandın beeeee....
Benim neee Kerem Bursin'i neyini kıskanacam demem gibi bir şeyFinalde güzeller güzelli iki tane bir içim su olan güzeller varken Mine en son bile kıskanmayacağım birisi
Eee bunu böyle diyorsan ozaman Mine'yi kıskanıyorum demeyeceksin, sonuçta ben de ne onu seviyorum nede abartılacak bir güzelliği olduğunu düşünüyorumBenim neee Kerem Bursin'i neyini kıskanacam demem gibi bir şeyNiye Kerem Bursin dedim çünkü ben de onu pek sevmem ama neyini kıskanacam neyi yakışıklı falan da diyemem....
Var işte nasıl yooookEee bunu böyle diyorsan ozaman Mine'yi kıskanıyorum demeyeceksin, sonuçta ben de ne onu seviyorum nede abartılacak bir güzelliği olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?