Maskeli Fedai
Favori Üye
Antilik ve hainlik olmasa aynı tarafta olacaz da işte..Altına imzamı atarım ve bu grupta aynı tarafta olmamız gözlerimi yaşarttı
Antilik ve hainlik olmasa aynı tarafta olacaz da işte..Altına imzamı atarım ve bu grupta aynı tarafta olmamız gözlerimi yaşarttı
Artık hayatınızın vazgeçilmesi olmuş, yapacak bir şey yok şimdilik anın tadını yaşayalım, yakında yine yollar ayrılır zatenAntilik ve hainlik olmasa aynı tarafta olacaz da işte..
Umarım ayağın alıştığı için uğramaya devam edersin
Sevmedim bu cevabı. Netlik yokHayirlisi artik.
Sevmedim bu cevabı. Netlik yok
Bana göre en az güzel olan fotosuUgrarim yine ya aklima geldikce.
Bak profil resmimi bile Ayca yaptim.
Bana göre en az güzel olan fotosu
Bakalım bu sinerji işe yarayacak mı (aslında cevap belli )
Bu daha iyi evet. Bol şans dilerimSinerjimi bozma.
Degistirdim resmi. 😛 ama her haliyle güzel kadin Allah var simdi. 😛
Pınar'ın güzelliğini herkes göremedi... Özellikle @Dosi ah... Net 1.olmalıydı bence deİkisi de güzel ama Alina Boz diyorum.
Bu sene favorim Pınar Deniz'di bu kadar yükselmişken finali görür diyordum.
Büyü yapsam ve etkili olsaydı şuan şampiyon adayı farklı isim olurduSen büyü kullandın işte, buna inanıyorum artık hiç itiraz istemem @12.Adam
Çok farklı bir güzelliği var. Koruyamadık...Pınar'ın güzelliğini herkes göremedi... Özellikle @Dosi ah... Net 1.olmalıydı bence de
En azından benim oyumla yarı finali gördü.Açık ara fark ile elendi Alina'ya. Neden sadece Dosi? @Özgür olmasaydı Hazal şimdi buradaydı
Tabii bize öyle inandırdın maksat hedef şaşırtmak, yoksa açığa çıkardı büyünBüyü yapsam ve etkili olsaydı şuan şampiyon adayı farklı isim olurdu
13-14 fark yedi Ayça'dan... Ayça kesinlikle en abartılan isim oldu...Çok farklı bir güzelliği var. Koruyamadık...
Yarı finalde oy veremedim sınav yoğunluğundan. Sonuç ne oldu, kaç farkla kaybetti.
En azından benim oyumla yarı finali gördü.
Ayça da güzel isim ama forum pek bir abartmış gibi geldi bana... İnşallah Alina alır.Tabii bize öyle inandırdın maksat hedef şaşırtmak, yoksa açığa çıkardı büyün
------
13-14 fark yedi Ayça'dan... Ayça kesinlikle en abartılan isim oldu...
Artık Hazal'ın adını anma 😡😡😡😡😡 oy verecek kişiler geç gelmeseydi görmezdi.Çok farklı bir güzelliği var. Koruyamadık...
Yarı finalde oy veremedim sınav yoğunluğundan. Sonuç ne oldu, kaç farkla kaybetti.
En azından benim oyumla yarı finali gördü.