Final❗️ | Royal Highness ⚔️ Hobbit ⚔️ Angelica | 2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Royal Highness

Oy: 12 52.2%
  • Hobbit

Oy: 6 26.1%
  • Angelica

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,068
Puanı
1,060
Kendisi şu an rakibimdir ama aslında sevdiğim bir insan oldu burada tanıdığım kadarıyla. Rakibim diye ona oy vermekten çekinmeyeceğim. Kendimi oy kullanmadım. Açıkçası onun da kazanmasını istiyorum. Önceki ay ayın üyesi olma hakkı onun da daha fazlaydı. O da ayın üyesi seçilmiş olsa kimse neden o seçildi demezdi. @Angelica daha önceden bu yarışa birçok kez girdi o yüzden onun da bu konuda herhangi bir sorun çıkartmayacağını düşünüyorum o yüzden oyum @Royal Highness gitti. Hak eden kazansın.

Kendisi şu an rakibimdir ama aslında sevdiğim bir insan oldu burada tanıdığım kadarıyla. Rakibim diye ona oy vermekten çekinmeyeceğim. Kendimi oy kullanmadım. Açıkçası onun da kazanmasını istiyorum. Önceki ay ayın üyesi olma hakkı onun da daha fazlaydı. O da ayın üyesi seçilmiş olsa kimse neden o seçildi demezdi. @Angelica daha önceden bu yarışa birçok kez girdi o yüzden onun da bu konuda herhangi bir sorun çıkartmayacağını düşünüyorum o yüzden oyum @Royal Highness gitti. Hak eden kazansın.

Yok cnm benim ne sorun çıkartıcam istediğinize verebilirsiniz :D

• Harika
Reactions: Royal Highness
Öncelikle bana oy veren veya verecek olan tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum :)
Sağ olun, var olun :)

@Angelica da @Hobbit de forumda sohbetim olan sevdiğim arkadaşlarım :) Ancak daha önce @Angelica'ya oy verdiğim için şimdi @Hobbit'e oy veriyorum :)

Kasım ayında kendisini çok sık forumda gördüm :ok:

@Dosi finalde başlığa aday olan isimleri yazacaktın sanki, öyle bir şey demiştin :A
bir değişiklik olacağını hatırladım ama neydi onu hatırlamadım :A
Bence çok rekabet olmayacak gibi. Oylama yapmadım sonuçları görmüyorum. Açık ara birincimiz olabilir.
Bir sonraki sefere yeni yıl olarak inşallah ama uzun isimler varsa başlık çok uzun olur :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
bir değişiklik olacağını hatırladım ama neydi onu hatırlamadım :A
Bence çok rekabet olmayacak gibi. Oylama yapmadım sonuçları görmüyorum. Açık ara birincimiz olabilir.
Bir sonraki sefere yeni yıl olarak inşallah ama uzun isimler varsa başlık çok uzun olur :A
Final oylamasında başlığa yarışacak isimleri yazacam artık demiştin :A

Bi deneme yapıp bakarsın olmadı duruma :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi