4 yıl yoktum halen devam demek bildirim problemin
Valla gelmedi yoksa es geçmem tek tek bakıyorum ben bildirimlerime
4 yıl yoktum halen devam demek bildirim problemin
Çöpçatanlıkla işim olmaz.
Herkes ben olamaz.Şu mesajıma reaksiyon bırakmamışsın o yüzden öyle dedim, gördüysen sorun yok
Sen nerden biliyorsun gundi ?4 yıl yoktum halen devam demek bildirim problemin
Türkiye'nin en iyi aksiyon dizisi olduğunu anlamışsındır umarım kral22'ye geldim kral.
Evet malesef anladim... Bı kaç günden beri izlemek istemiyorum çok fena bir yerde bitiyor ardindan bir kaç bölüm daha izletmeye çalışıyor bu döngü bitmiyor.Türkiye'nin en iyi aksiyon dizisi olduğunu anlamışsındır umarım kral
Sebep neymiş ? Sorun çözülememiş.Yıllar yıllar önce sen forumda yokken ama biz varken de vardı @Angelica 'nın bildirim problemi
Mistik bir durum Çözülemediği ve muhtemelen çözülemeyeceği için kafa yormamak en iyisiSebep neymiş ? Sorun çözülememiş.
Anlatmak istemiyorum desene be adam ne büküldün beMistik bir durum Çözülemediği ve muhtemelen çözülemeyeceği için kafa yormamak en iyisi
Anlatmak istememekle ilgisi yok @Angelica 'ya bazen niye bildirim gitmediğini hiçbirimiz bilmiyoruzAnlatmak istemiyorum desene be adam ne büküldün be
Ok.Anlatmak istememekle ilgisi yok @Angelica 'ya bazen niye bildirim gitmediğini hiçbirimiz bilmiyoruz