Muhammed Cangören Deha Kadrosunda!

Abuzer Kömürcü | Kurtlar Vadisi​

Adım Raşit Fazrullah Afgan’ım / Çukur
1733763791841.png

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
@Yakamoz-Asi @Angelica beğeni atar mısınız acaba konuya? :A @Dosi

Atmazmıyım dizime gelmiş adam :A
------

Show TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Umut Aral'ın, senaristliğini Damla Serim'in üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Ahsen Eroğlu ve Melis Sezen gibi isimlerin paylaştığı Deha’nın kadrosuna son olarak Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yalı Çapkını gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Muhammed Cangören dahil oldu.

Oyuncu dizide Karga ve Hakim karakterlerinin babasını canlandıracak.

Deha, yeni bölümleriyle Pazar 20:00’da Show TV’de!

GeTNw1rWIAAmz0a

@Bully dün kendilerini izledik bakalım ayağa kalkacakmı :D

• Harika
Reactions: Bully
Olması gereken :A
Ben söylenilmeden yapmıştım :Z
Demi demi zaten ayda yılda bir denk getirip buraya konu açmışız :A 5 beğeni almışız madem, 7’ye tamamlansın :A

Sen harikasın zaten :Z
------

Atmazmıyım dizime gelmiş adam :A
------

@Bully dün kendilerini izledik bakalım ayağa kalkacakmı :D
Abla hiç de söylemiyon izlediğini taktın gittin bi Gökberk’e :A

Dizi başlamadan önce izleriz diye konuşmuştuk ben yorum konusunda varım ama sen yoksun hiç. ss

Ayağa kalkıp kudretli bir mafya olacaktır :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and Dosi
Demi demi zaten ayda yılda bir denk getirip buraya konu açmışız :A 5 beğeni almışız madem, 7’ye tamamlansın :A

------

Dizi başlamadan önce izleriz diye konuşmuştuk ben yorum konusunda varım ama sen yoksun hiç. ss

Valla çok haklısın kuzum ya bu pazar konuşuruz inşAllah demedim mi izliyorum diye ya :D

• Güldürdün
Valla çok haklısın kuzum ya bu pazar konuşuruz inşAllah demedim mi izliyorum diye ya :D
Dizinin tanıtım fragmanları çıktığında izleyeceğini söylemiştin ama dizi başladıktan sonra ne yorum konusuna ne de reyting konusuna hiç mesajını görmedim ben nerden bileyim izlediğini :A

------

Al bak bir tane de benden geldi, diziyi izlemiyorum ama senin hatırına. :bhr:

• Harika