'Yeniden Başlamak' Filminin Afiş ve Fragmanı Yayınlandı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,906
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
d47efdc86531c05b4096fddbf4d81308.jpg

Marmara Film Yapım imzalı 'Yeniden Başlamak' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Kemal Yıldız'ın oturduğu, senaryosunu Eşref Ziya'nın kaleme aldığı ve 'The İmam' filminin devamı niteliğini taşıyan 'Yeniden Başlamak' filmin başrolünü Eşref Ziya, Öykü Çelik ile Batuhan Ekşi üstlendi.

Ali Buhara Mete, Mehmet Ali Tuncer, Halil Necipoğlu, Nazan Diper, Osman Alkaş, Ahmet Yenilmez, Burak Alp Yenilmez, Kimya Gökçe, Zekeriya Akman, Duru Mualla Sargut ve Görkem Birsel'in rol aldığı filmin konusu şöyle:
Bir motor kazası sonrası hastaneye kaldırılan başkarakter, bedeniyle ruhunun ayrılmaya başladığı bu kritik anlarda, çevresindeki tüm sesleri ve yüzleri astral dünyasında yeniden canlandırır. Yaşam ve ölüm arasındaki bu büyülü düzlemde, yalnızca başkalarının değil, kendi geçmişiyle de yüzleşir.
Yeniden Başlamak, 27 Aralık'tan itibaren sinemalarda!

Forumda kendisine dair bir konu var mı diye aratırken o mesajını görmüştüm az önce. :A

The Imam güzeldi, onun gibi ise izlenebilir.
Ben de o kadar konu acilip bu filmin konusu açılmadı diye çok sasirmistim

Ben The İmam filmini biliyorum ama izleyemedim Eşref Ziya'nin sarkilarini, ezgilerini çok severim.

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de o kadar konu acilip bu filmin konusu açılmadı diye çok sasirmistim

Ben The İmam filmini biliyorum ama izleyemedim Eşref Ziya'nin sarkilarini, ezgilerini çok severim.
Kendisini değil ama oyunculuğunu seviyorum ben. The Imam da boş bir zamanında göz at, 4K hali yüklenmiş. :A

Bu arada senin The İmamı izlemen ve bu konuyu açman beni baya şaşırttı. :A

Bunda sinemaya gidecek misin?

Oyunculara hakim değilim mlsf.
Evdekiler sağ olsun, onlar izlediğinde bende göz atmak zorunda kalıyordum The Imam'a. :A

Kötü bir tarihte giriyor vizyona benim için, izleyemem muhtemelen ancak Ocak'ın ikinci haftasına kadar kalırsa.

Evdekiler sağ olsun, onlar izlediğinde bende göz atmak zorunda kalıyordum The Imam'a. :A

Kötü bir tarihte giriyor vizyona benim için, izleyemem muhtemelen ancak Ocak'ın ikinci haftasına kadar kalırsa.
Ev halkı ne güzel şeyler izliyormuş...

Bizim hikaye diye bir film var o da çok güzel izle ve izlet. :d

Ya ben büyük iht. İmamı bugün izleyeceğim artık sinemaya gidebilirsek bizimkiler de gelirse belki...
En kötü Marmara 2 aya yt den yayınlar.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy