Film Sohbetleri ve Önerileri

Pek Yakında'yı nereden indirdin özelden link verirsen çok iyi olur..

Asabiyim ben'i izleyen varmı aramızda?

Bir spoiler sonucu izlemeye karar verdim aslında, 7 bölümden oluşup çok enteresan olayları ele alıyorlarmış.

7 dakikalık izlediğim videodan anlatımım spoiler alert
Bir tane ünlü bir adam var, tüm kendi hakkında kötü düşünenleri bir uçağa topluyor, uçaktakiler bir süre sonra anlıyorlar ki hepsi tanıyor bunu çakıyorlar o ara diyorlar ki bu annenin babanın suçu felan derken adam uçağı annesi babasını üstüne çakıyor.

Tom Hanks ve Mila Kunis; James Corden'ın yeni talk-showunun ilk bölüm konukları olmuşlar. Bana da izlemek düşer.

Türkçe ismiyle söyleyince hiç tanıdık gelmedi ama 1-2 gün önce izlediğim Wild Tales imiş meğer.

O spoilerde bahsettiğin hikaye süperdi.
Film de çok farklı bir kafada bir film yorumumu yapacağım bugün o filmle ilgili.

Star Wars'ın 7.filminin vizyona girmesine 250 gün kalmış. Daha önce sadece 4-5-6 yı izlemiştim ama bu haberle birlikte yeni versiyonları olan 1-2-3 ü izleyip, ardından 4-5-6 yı tekrar izleyeceğim.

Açık söylemek gerekirse Star Wars dan nefret etmiştim, halen de 4 ve 5 i pek sevdiğim söylenemez ama 6 yani Jedi nin dönüşü fikrimi birazcık sarsmıştı.

7.filmin de senarist yönetmeni J.J Abrams. Lost ve Fringe gibi iki kült dizinin mimarı sonuçta, bu da filmi izlemek için bir etken.

Bugün saat 16.45'te CNN Türk'te Al Pacino özel röportajı varmış. Belki izlemek istersiniz.
@Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski ve diğer herkes.

Valla ben bazı filmlerde sever gibi olsam da yeni serinin ikinci ve üçüncüsünü izlemedim bile.

J.J. Abrams'a da çok güvenme derim. Batırdığı proje dolu. Star Trek'i yönetti mesela çok vasattı.

Şuana kadar birkaç film hariç hiçbir filmi iki kere izlemedim ama yavaş yavaş özlemeye başladığım filmler oluyor.

Mesela Top 250 nin üst sıralarından ve herkes izlemiş olsa bile ikinci kez izlenmesi de zevk verecek 9-10 veya isteğe göre biraz daha veya daha az film seçip, kült filmlerden oluşan bir film etkinliği düzenlenebilir, Film Kulübünden bir müddet sonra

En büyük zevki de etkinlik sonrasında verilecek ödüllerin ve alternatiflerin bolluğu. Örneğin Leon, Forrest Gump, Guguk Kuşu, 12 Angry Men, Pulp Fiction gibi gibi filmlerin olduğu ortamda en iyi filmi seçmek bile zorlaşır.

Belgesel olayı, olacak iş olmadığı için rafa kalktı ama bu olabilir bence. Elbette büyük ihtimalle katılım olmayacaktır, en kötü tahlilde tek başıma bile izleyebilirim efsaneleri.
@OzaN

Benim de o tip filmleri tekrar izleme gibi bir düşüncem var ama öncelikli olarak 1-2 sezon daha film kulübü yapıp izlenmesi gereken önemli filmler izleyelim. Bu sırada da Top 250'deki eksikleri de azaltalım derim.

Benim de o tip filmleri tekrar izleme gibi bir düşüncem var ama öncelikli olarak 1-2 sezon daha film kulübü yapıp izlenmesi gereken önemli filmler izleyelim. Bu sırada da Top 250'deki eksikleri de azaltalım derim.
Bir iki sezon sonrasında da Efsanevi Filmler Kulübü 1.Sezon gibi alternatif bir film kulübü oluşturulabilir?

Vay çok iyiymiş ama şu an izleyemem. Daha sonra internetten izlerim programı eğer bulabilirsem.

Tüh be kaçırmışım. İnternette bulunur herhalde.

Mad Max: Fury Road şu an itibariyle imdb puanı 9.2 ve eleştirmen yorumları da mükemmel. Zaten filmin fragmanı bile acayip övgü almıştı.

Ben bu filmin nasıl bu kadar çok abartıldığını anlamadım. Orijinal versiyonu Mad Max'i de hiç duymamıştım. Anlayanınız var mı?

@Danger UA! @Tolstoyevski @gundix123

Ben seriyi duymuştum. Mel Gibson'la özdeşleşen distopik bir film. Puanı ilk duyduğumda fanboy işidir dedim ama Metascore da iyi. Yarın seriye başlayabilirim.

Ben seriyi duymuştum. Mel Gibson'la özdeşleşen distopik bir film. Puanı ilk duyduğumda fanboy işidir dedim ama Metascore da iyi. Yarın seriye başlayabilirim.
Filmler benim için ilgi çekici değil aslında ama süreleri kısaymış en azından ben de izlerim sanırım bu yakınlarda.

Ben tıpkı Ingrid Bergman ile Ingmar Bergman 'ı birbirlerine karıştırdığım gibi bu filmle de Mary and Max filmini karıştırmışım. Yani bu filmin adını şu sıralar duyuyordum ama heralde animasyonun devamıdır deyip haberleri okumuyordum. O animasyon filmini de izlememiş olduğum için pek dikkatimi çekmemişti.

Haber vermenle filmin ve serinin konusuna kısaca baktım, açıkcası daha önce hiç duymamıştım bu seriyi d,emekki daha adını bile duymadığım nice seriler, nice filmler varmış.

Konu tam distopik bilimkurgu değil gibi, daha çok aksiyon distopyasına benziyor. O yüzden pek ilgimi çekmedi ama yine de uzak listeme aldım. Zamanında Maymunlar Cehennemi serisinin konusu da ilgimi çekmemişti ama başladıktan sonra 4 günde bitirmiştim 7 küsür filmi. Yani ön yargılı konuşmamam gerek.

İzleyeceksen sana uyarım 2. filmden başlaman ilk filmde bir şey yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Varsa bir komedi, romantik komedi, gençlik filmleri önerileri, alırım.
@cevaa şöyle içinde Johnny Depp olanlarından da beğendiklerini yazsana.

Önerisi olan başka kişiler de önerebilirler bu arada.