Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bu oranların pek bir önemi yok şu aşamada. Ama tabii oradaki tüm filmlerin ciddi yarışmacı oldukları doğru.
Benim tahminlerim daha güvenilir. Yardımcı kategorilerdeki tahminler güncel değildi, onları da güncelledim: http://izleryazar.com/oscar-2016-en-iyi-film-tahminleri/
Yalnız Oscar için çok kritik bir haftadayız, çoğu film ilk kez gösterime giriyor. 1-2 hafta sonra forumda da tahmin konusu açayım da iyice Oscar moduna girmeye başlayalım.
Yalnız şunu anlamadım hiçbir filmi izlemeden tahmin yapsak, ne kadar etkili olur ki? Benim bildiğim geçen sene Kasım ya da Aralıkta filan Oscar adayları açıklanmıştı biz de o adayları mı izlemiştik? Hafızam gitmiş resmen. Taa Ocakta açıklanıyormuş adaylar, o halde etkinlikte filmler nasıl belirleniyordu A grubu filan?
30 filmin içine Star Wars'ı eklememiş olman dikkatimi çekti. Tamam ana dallarda işi zor olsa da teknik dallarda büyük aday. Henüz yeni çevrilen 3 filmi izlemedim, yakında 1-2-3 ü izler ardından tekrardan 4-5-6 yı izleyip 7.ye ortam oluştururum.